2821
2789
عنوان

😭کنکور

280 بازدید | 14 پست

چیکار کنم انرژیم برا درس خوندن زیاد بشه همش حواسم پرته نمیتونم تمرکز کنم 😑الکی میچرخم بی هدف شدم همش الکی به خط های کتاب زل میزنم درست مطلب و درک نمیکنم مثل قبل تمرکز ندارم دارم دیوونه نمیشه یه ماه دیگ کنکور

وای منم یه ماه دیگه دارم خیلی کم خوندم فقط دهم و خوندم

🇮🇷 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸 🇮🇷گویند علی می‌زده صد وصله به کفشش💔 ای کاش دل خسته ما کفش علی بود🕊️ خدايا...!‌ اگر میدانستم با مرگ من يک دختر در دامان حجاب میرود، حاضر بودم هزاران بار بميرم، تاهزاران دختر در دامان حجاب بروند🧕🏻...#شهید_عبدالحسین_برونسی شهدا میشه برادر نداشته من باشید؟💙.         کی این فراق تمام میشود مهدی(عج) جان؟!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شربت فروگلوبین

مولتی ویتامین 

ویتامین دی روزانه

مکمل روی

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله

گوشی رو حتما خاموش کن و هرموقع میای وسوسه بشی بگو ی ماه دیگه اینقدر میرم تو گوشی ک کور بشم ولی الان نه 

تغذیه و خوابت رو تنظیم کن 

و اصلا به خودت تلقین نکن که بی هدفی 

فکر نکن ازت گذشته و تایم نداری، تو همین ی ماه شاید نتونی تک رقمی بشی ولی میتونی از الانت خیلی بهتر بشی و هر روز به ترازت اضاف کنی

اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قبولیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲

اول اینکه هدف نداری.دوم اینکه حتی اگه حالشو نداری شروع کن و ادامه بده زورکی بعد دو سه روز بطور خودکار میری سمتش

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خوشنود باشی و ما رستگار.میشه واسه زندگیم یه صلوات بفرستید💚
تا نترسی نمیتونی درس بخونی ،  فردا که موفقیت بقیه رو دیدی ، تفاوت زندگی ها رو دیدی ، قدر این سا ...

چقدر حق بود 

و من خیلی از این اتفاق میترسم... 

برام دعا کنید 🙏🏻

اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قبولیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲

الانم دارم به زور میخونم خیلی کند پیش میرم🥲

خوبه ادامه بده.گوشیتم برو بذار یه اتاق دیگه.که هی چکش نکنی

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خوشنود باشی و ما رستگار.میشه واسه زندگیم یه صلوات بفرستید💚

رشتت چیه 

من چن روزه اصلا سمت درس نرفتم 

همه مستی و خلق از ساغرو پیمانه میخیزد،،مرا دیوانگی زان نرگس مستانه میخیزد   اگه امضامو دیدی لطفا برای نیت ای که توی دلمه دعا کن . حتما بهم بگو❤️