سلام این بی بی چک ۵روز تاخیر زدم ۱۰ثانیه اول پررنگ شد
یه بی بی چک ۳روز قبل موعدم هست اون کمرنگ تره ، روز موعدم رفتم آز بتا ۱۶۲ بود دیگه تکرارش نکردم دیروز ۵روز تاخیر دوباره بی بی چک زدم که مطمئن بشم پررنگ تر شده یانه که همون چند ثانیه اول پررنگ شد به نظرتون لازم نیست دیگه آز تکرار کنم، دکترم برای ۳هفته دیگه سنو نوشت نگفت تکرار کن همش تفکرم پایینه بتام
من دوتا بچه دارم و پریودم هم منظمه،این ماه رابطه مشکوک داشتم البته واقعا در حد شک خیلی کم بود اورژانسی هم نخوردم تازه عمل بینی هم داشتم اما سر موعدم پریود نشدم چون عمل داشتم دو روز بعد رفتم در جا بتا،بتام مشکوک بود،گفت دو روز بعد تکرار عددش ۱۷ بود بالای ۲۵ مثبته قطعی بود،بعد دو روزم ۱۷ شد ۱۳،تقریبا ۵ روز بعد موعدم پریود شدم و یه لخته خون گنده دفع کردم احتمالا باردار بودم و چون به هردلیلی مشکل داشته خودش سقط شده تو گوگلم سرچ کردم سقط جنین همون شبیه لخته خونه من بود،خداروشکر از سرم رد شد عمل بینیم رو هم انجام دادم اما بعد این خیلی مراقبت می کنم چون اصلا روحی و روانی توان بچه داری مجدد رو ندارم
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم.... ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
سلام گلم ممنون🌹 مشکلی نداشتم عزیزم اما برای شانس بیشتر آمپولhcg زدم ۱۱ماهه اقدام بودم سنو میدادم ...
بسلامتی عزیزم
علائمی داشتی قبل موعد؟
پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم.... ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
سلامت باشی گلم فقط درد پریودی داشتم علائم دیگه ای نداشتم، درد کمر وزیر شکم بیشتر تخمدان چپم
اها یعنی حس پریودی داشتی