2777
2789
عنوان

بی بی چک ۵روز تاخیر

| مشاهده متن کامل بحث + 2419 بازدید | 157 پست

من دوتا بچه دارم و پریودم هم منظمه،این ماه رابطه مشکوک داشتم البته واقعا در حد شک خیلی کم بود اورژانسی هم نخوردم تازه عمل بینی هم داشتم اما سر موعدم پریود نشدم چون عمل داشتم دو روز بعد رفتم در جا بتا،بتام مشکوک بود،گفت دو روز بعد تکرار عددش ۱۷ بود بالای ۲۵ مثبته قطعی بود،بعد دو روزم ۱۷ شد ۱۳،تقریبا ۵ روز بعد موعدم پریود شدم و یه لخته خون گنده دفع کردم احتمالا باردار بودم و چون به هردلیلی مشکل داشته خودش سقط شده تو گوگلم سرچ کردم سقط جنین همون شبیه لخته خونه من بود،خداروشکر از سرم رد شد عمل بینیم رو هم انجام دادم اما بعد این خیلی مراقبت می کنم چون اصلا روحی و روانی توان بچه داری مجدد رو ندارم

همین دوتا برای ابدم بسن

امیدوارم نی نی شمام سلامت بیاد بغلت

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من دوتا بچه دارم و پریودم هم منظمه،این ماه رابطه مشکوک داشتم البته واقعا در حد شک خیلی کم بود اورژان ...

اره عزیزم باردار بودی سقط شده همین ۲تا فرشته کوچولو که داری خداحفظشون کنه برات گلم❤️، عمل بینیت هم مبارک😍😄

ممنون عزیزم دعام کن همه چی خوب باشه ۲هفته دیگه سنو دارم

اره عزیزم باردار بودی سقط شده همین ۲تا فرشته کوچولو که داری خداحفظشون کنه برات گلم❤️، عمل بینیت هم م ...

ممنونم عزیزم

فقط خدا بهم رحم کرد 

چشم رو هم بزاری نی نی سالم سالم اومده بغلت❤❤

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
نه هنوز سونو نرفتم آز دادم چهار روز بعد از موعد 395بود آخرین پریم 21بهمن بود یکم نگرانم چرا اصلا هیچ ...

خواهرم تا ۷ هفته رو رد نکنی علامتی نداری،بعدم بدن با بدن فرق می کنه

سلام عزیزم تبریک میگم مبارکه 

طبیعی باردار شدی؟ چندوفت اقدامی؟

چه روزای نزدیکی داشتی 

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
نه هنوز سونو نرفتم آز دادم چهار روز بعد از موعد 395بود آخرین پریم 21بهمن بود یکم نگرانم چرا اصلا هیچ ...

خوبه که عدد بتات، نگران نباش منم علائمی ندارم زوده برای علائم فقط نوک سینم درده، خیلیا هم بدون علائم هستن

من روز موعدم ۱۶۲ بود عدد بتام، من آخرین پریودیم ۲۵ بهمن بود

چرا تیکرتو اینجوری زدی چجور حساب کردی😄

سلام عزیزم تبریک میگم مبارکه  طبیعی باردار شدی؟ چندوفت اقدامی؟ چه روزای نزدیکی داشتی

سلام گلم ممنون🌹

مشکلی نداشتم عزیزم اما برای شانس بیشتر آمپولhcg زدم

۱۱ماهه اقدام بودم

سنو میدادم روزای تخمک گذاریم، روز آمپول روز بعدش و۲بار یک روز درمیون اقدام داشتم این ماه،، کلا ۴بار اقدام داشتم

ممنون عزیزم از جوابت❤ان شاءالله که همینطور هست😍

همینه گلم من دوتا بچه دارم،لااقل تا ۸ هفته فقط همینه بتا میره بالا و پریود نمیشیم علایم بیرونیش ایناس

نگران نباش 

سلام گلم ممنون🌹 مشکلی نداشتم عزیزم اما برای شانس بیشتر آمپولhcg زدم ۱۱ماهه اقدام بودم سنو میدادم ...

بسلامتی عزیزم 

علائمی داشتی قبل موعد؟

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
سلامت باشی گلم فقط درد پریودی داشتم علائم دیگه ای نداشتم، درد کمر وزیر شکم بیشتر تخمدان چپم

اها یعنی حس پریودی داشتی