2777
2789
عنوان

سختی خوابگاه

167 بازدید | 7 پست

دانشگاهمو دوست دارم ولی هم اتاقیام که دوستم هم بودن باهام بد شدن و اذیت میشدم تو اتاق اتاقمو عوض کردم ولی با این هم اتاقیام دوست نیستم از سر اجبار باهاشونم وخیلی ارتباط هم برقرار نمیکنن باهام هرچقدر تلاش کردم...درحال حاضر دوستی هم تو خوابگاه ندارم فوقش درحد سلام علیک هستن خیلی سعی کردم ارتباط بگیرم نشد و تنهام..یه پسره همکلاسیمو دوست دارم اونم غیرمستقیم ابرازعلاقه کرده بخاطر اون دلم نمیاد برگردم:(

دانشگاه شهرمون خیلی خوب نیست ولی بخاطر ارامشم میگم برگردم نمیدونم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونم تو شرایط بدی هستی و فکرت مشغوله ولی دلیل نمیشه بخاطر چارتا ادم مسخره کلا درستم ول کنی برگردی شهرتون که اتفاقا بمون و تو چشمشون باش نه اینکه ببازی

دوست هم پیدا میکنی یکم بیشتر گرم بگیر یا مثلا اگر چیزی درست میکنی تعارف کن به کسی کم کم سر صحبت باز شه دوست بشین گلم

بعلاوه میتونی اگر هنری بلدی انجام بدی مثلا بعضی دخترا تو خوابگاه ناخن کاری میکنن یا بافت مو میزنن اینجوری با بقیه ارتباط میگیری

یادت باشه حتما یه دوست برای خودت پیدا کن که کنارت باشه بخصوص که شهر غریب ادم ممکنه مشکلی براش پیش بیاد یکی باشه بهت کمک کنه💙

میخوابونم دهنتااا🗿🤛🔪
میدونم تو شرایط بدی هستی و فکرت مشغوله ولی دلیل نمیشه بخاطر چارتا ادم مسخره کلا درستم ول کنی برگردی ...

آخه میدونی چیه ارتباطم هم خوبه با بقیه ولی در این حد باهام دوست میشن مثلا تو سالن یا دانشگاه همو ببینیم یکم حرف بزنیم یا سلام کنیم.. پایم نیستن :( اینکه بریم بیرون اینا 

هم اتاقیامم که هرسه تا هم رشته هستن بامن گرم نمیگیرن همه کارام تنهاییه

آخه میدونی چیه ارتباطم هم خوبه با بقیه ولی در این حد باهام دوست میشن مثلا تو سالن یا دانشگاه همو ببی ...

ابجی با یکی از همونا ک درحد سلام علیکی بگو مثلا بیا بریم یه قهوه ای بخوریم یا..

سعی کن خودت نشون بدی تمایل داری دوستیتون عمیق تر بشه 

اونایی که هم رسته توعن تو دانشگاه بااونا گرم بگیر سر کلاس و اینا که پروژه یا درس خوندناتون باهم باشه هم اینکه شاید تو خوابگاهتون باشه اون ادم و بتونی بیشتر باهاش وقت بگذرونی

میخوابونم دهنتااا🗿🤛🔪

از خوده دانشگاه یا بیرونه خابگاه و دانشگاه دنبال دوست باش 

منم دوستی ندارم ولی دانشگاه نمیرم خواهرم تصادف کرده ۵/۵ماهع همش بیمارستانیم اینجا هم دوس ندارم تو بیمارستان تنها باشم اما چ میشه کرد کلا دوستی ندارم