2777
2789
عنوان

رسوایی دختر

976 بازدید | 32 پست

به عنوان یه دختر سر سنگین و ساده و خجالتی خیلی داغونم اینکه چراغ سبز نشون بدی محل کارت پسره بره برا همه تعریف کنه و مسخرت کنند خیلی وجهه بدی داره بری یه دختر

تعداد رای : 37
نظرسنجی
اره دیگ ابروت رفته
14
37%
نه چون مستقیم نگفتی مدرک نداده بقیه زباد باور نمیکنند
23
62%
سلطان خنده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی عادی رفتار کن انگار نه انگار که چراغی نشون دادن داده بودی 

من نمیدونم عادی ینی چطوری خب محل کار ادم چشم تو چش میشه من سرمو بندازم پایین یا عادی نگا کنم میترسم دوباره چشمم تو چشمش افتاد بد فکر کنه

سلطان خنده
انقدری ک پسرای دیگ متلک بم انداختن اقا نیستش بازم گرخید

اینو کن درس عبرت هیچوقت ب پسرا چراغ سبز نشون نده برای فیس میرن آبروتو میبرن💔😐بزار همیشه اونا التماسمون کنن و ما رد کنیم

بـِـــ آرِزوهـامــ قـــولِ رســـیدن دادمــ😉🌱🤍
الان چیکار کنم داغونممممم

بخیالش شو دیگه چیزیه ک پیش اومده تو کار بدی نکردی فقط خواستی احساستو بهش نشون بدی اونم بیشعوری و بچه بودنشو ثابت کرد،یجور رفتار کن فکر کنن اون پشت سرت دروغ گفته و اصلا محلش نده و نگاشم نکن

بـِـــ آرِزوهـامــ قـــولِ رســـیدن دادمــ😉🌱🤍

چقدر پسره بی شخصیت بوده

همون بهتر ک چهره اصلیمو زود نشون داده

ضعف نشون نده تا بقیه باور نکنن

🌻💚 ߊ‌ܭَܝ‌ ߊ‌ܢܚࡅ߳ߊ‌ܝ‌ࡅ߳ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ܝ݆ߺࡅ࡙ܭ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ࡅ࡙ܥ‌‌ ࡐ‌ ܢܚࡐ‌ߊ‌ܠܙ ܟܿߊ‌ࡎܨ ࡅ߭ܥ‌‌ߊ‌ܝ‌ࡅ࡙ܥ‌‌ و از دعواکردن لذت میبرید رࡅ࡙ܝ݆ߺܠߊ‌ܨ ࡅ߭ܭࡅ߭ࡅ࡙ܥ‌‌ لطفاً🌻ܟܿܥ‌‌ߊ‌ܨ ܩܣܝ‌ܢ̣ࡐ‌ࡅ߭ܩܢ ܫߊ‌ܢܚ݅ܧࡅ߳ܩܢ ࡐ‌ܢ̣ܝ‌ߊ‌ܨ ܣܩܘ ܥ݆ࡅ࡙ܝ̇‌ ܢܚ݅ܭܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ🌱💚

بخیالش شو دیگه چیزیه ک پیش اومده تو کار بدی نکردی فقط خواستی احساستو بهش نشون بدی اونم بیشعوری و بچه ...

نرم بعد تعطیلات بش بگم من داشتم رو ارتباط اجتماعیم کار میکردم چون خودشم میدونه ک ضعیفه و بش بگم تو با خانمای متاهل دیگ راحتی برام جالب بود خواسنم منم ارتباط بیشتری برقرار کنم مثل برادرم میمونییی؟

سلطان خنده