2777
2789
عنوان

رسوایی دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 982 بازدید | 32 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بعد هم بزرگ نکن قضیه رو ،رسوایی چیه ، اگه یه پسری از یه دختر خوشش بیاد و سعی کنه بهش نزدیکتر بشه و د ...

همون دوست لاشیش که بهم تیکه میپرونه صد دفه اومده پی ویم باهام صمیمی شه دستشو خوندم زیاد باش اوکی نشدم ولی برا پسرا ننگ نیست دختر خعیلی ضایس

سلطان خنده
نرم بعد تعطیلات بش بگم من داشتم رو ارتباط اجتماعیم کار میکردم چون خودشم میدونه ک ضعیفه و بش بگم تو ب ...

ن بابا😐دیگه پیگیرش نشو اصلا ،فک میکنه خیلی مهمه خودتو کلا بزن ب نفهمی

مگه چ چراغ سبزی نشون دادی؟ازکجا فهمیدی ب دوستاش گفته؟

بگو تا راهنماییت کنم

...

ن بابا😐دیگه پیگیرش نشو اصلا ،فک میکنه خیلی مهمه خودتو کلا بزن ب نفهمی مگه چ چراغ سبزی نشون دادی؟از ...

یه دو هفته زیاد دنبالش بود سعی میکردم باش حرف بزنم نگاش میکردم به خودم میرسیدم ارایش میکردم عطر میزدم اونم بی محلم میکردولی فکرشو نمیکردم لو رفته باشم الان دیگ سرنو میندازم پایین دوباره مثل قبل عادی شد باهام ولی دیروز دیدم بقیه پسرا متلک بارونم میکنن و میخندن مثلا بلند میگن اقای... نیومده بازم بیچاره فرار کرد نییزنن زیر خنده

سلطان خنده
یه دو هفته زیاد دنبالش بود سعی میکردم باش حرف بزنم نگاش میکردم به خودم میرسیدم ارایش میکردم عطر میزد ...

اصلا هیچوقت اینکارو نکن دیگه، محل  گذاشتن زیادی بی محلی میاره

بازم خداروشکر ک مستقیم بهش نگفتی،کار خاصی نکردی ک آبروت رفته باشه ،بازم مثه قبل ب خودت برس ک فکر کنه همیشه همینجوری هسی،اگه هم دیدی دوستاش باز زر زدن برو مستقیم با پسره صحبت کن بگو من اگه میخواستم باهات صمیمی بشم و راحت باشم چون مثل داداشم بودی چی ب دوستات گفتی ک همش ب من تیکه میپرونن ،فکر نمیکردم اینقد بی جنبه باشی ک بخاطر چند بار صحبت همچین برداشتی رو کنی و حرف پشت سرم دربیاری

...

اصلا هیچوقت اینکارو نکن دیگه، محل  گذاشتن زیادی بی محلی میاره بازم خداروشکر ک مستقیم بهش نگفتی ...

این هفت خطارو نمیشناسی گلم  انکار میکنه میگه اصن قضیه چیه بد برداشت کردی من به دوستم نگفتم فکرتو درست کن و ازین مزخرفات  

سلطان خنده
این هفت خطارو نمیشناسی گلم  انکار میکنه میگه اصن قضیه چیه بد برداشت کردی من به دوستم نگفتم فکرت ...

پ کلا خودتو بزن ب نفهمی،الان ک فکرشو میکنم اگه بهش بگی بیشتر شک میکنه ک حتما یه چیزی هس

...