2789
عنوان

حفظ قران

| مشاهده متن کامل بحث + 1199 بازدید | 56 پست
سلام خدا خواهر بزرگوارتونو با خوبانش همنشین کنه  معمولا میگن بدون استاد نمیشه بهتره کلاسش ثبتن ...

ببخشید غیبت حق الناسه؟؟آخه کسی که نمیتونی بش بگی چکار کنیم تا بخشیده بشه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی حس خوبیه به نظرم  گاهی قرآن میخونم  ولی خب آنقدر خوندم جایگاه حافظ های قرآن بالاست ...

حدیث هست معروفترین افراد دراون دنیا حافظان قرآن هستند وهمینطورمیخونندو میرن بالا

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

عزیزم من خودم با روش حفظ تصویری تازه حفظ قرآن رو شروع کردم فوق العاده آسون با روزی یک ساعت وقت گذاشتن میتونی روزی یک سوم صفحه حفظ کنی با تفسیر و با مفاهیم تازه هستن کسایی که رکورد حفظ 47 صفحه توی یک روز رو هم زدن به مرور توانمندیت زیاد میشه میتونی چندین صفحه حفظ کنی با کیفیت بدون از دست رفتن تصاویر حفظی 

متدش اینطوریه که هی زور نمیزنی تکرار کنی و از حافظه شنوایی استفاده کنی بلکه از چشمات استفاده می‌کنی ولی خب مراحلش خیلی جزییات داره و باید آموزش بینی که چطوری تصویر برداری می‌کنی که وقتی داری از حفظ میخونی آیه ها رو احضار تصویر می‌کنی انگار داری از رو میخونی بدون اینکه یه واو جا بندازی 

سرچ کن روش حفظ تصویری دکتر مهرپویان بعضی اوقات تخفیف 70% میذاره توی پیج یا کانالش عضو شو هر وقت تخفیف گذاشت بخر دوره شو 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

خیلی حس خوبیه به نظرم  گاهی قرآن میخونم  ولی خب آنقدر خوندم جایگاه حافظ های قرآن بالاست ...

میشه گفت سختیهای خودش داره امابه نظرم لذت وخوبیشم خیلیه😍❤️

❌️اقایون،نه ریپلای کنید،نه داخل تاپیکاپست بزاریدنه....❌️باافتخارچادریم😍❤️

خدا خواهرتونو بیامرزه ان شاءالله جایگاه ویژه از داشته باشند و هم نشین اهل بیت باشند💮

قرآن خیلی برکت داره اگرتو مسیرش بیفتین کم کم برکتشو تو همه چی میبینید زندگی لذت بخش ترمیشه

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

قران رو بیار توی زندگیت برکتش از یه جاهایی وارد زندگیت میشه یه چیزایی توی زندگیت حل میشه که اصلا تعجب می‌کنی کافیه فقط بیفتی توش تازه میفهمی چی میگم همه چیز مفهوم جدیدی برات پیدا میکنه 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

ببخشید غیبت حق الناسه؟؟آخه کسی که نمیتونی بش بگی چکار کنیم تا بخشیده بشه 

بله یه جورایی بخصوص اگر با تهمت یا نسبت بیجا همراه باشه 

اگر نمیشه بگیم باید بجای اون فرد خیرات کنیم مثلا از طرف اون افراد هرروز یه دور صلوات بفرستیم بگیم ثوابش برای اوناییکه غیبتشون کردم و نمیتونم بهشون بگم حلال کنید یا استغفار از طرف اونا یا صدقه برای امام زمان از طرف اونا 

بعد زیارتی جایی میریم بهترین فرصته برلی حلالیت گرفتن تو جمع بگیم همگی حلالم کنید مثلا من عازم کربلام ، اینجوری

برنامه حفظ نور از بازار دانلود کن.روزی سه آیه کافیه.تفسیر قران بخون.۱۵ بار فقط صدای قاری گوش بدی.تکرار کنی.

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان
من کنکوریم یکم برام سخته الان  بخوام زیاد وقت بذارم شاید نهایت نیم ساعت بتونم

شما از روزی دو خط حفظ شروع کن هر وقت که تونستی مقدار حفظت رو افزایش بده...وبنظر من خیلی دنبال این نباش که سریعتر حافظ کل بشی..سعی کن از مسیر حفظ لذت ببری😍