2777
2789
عنوان

پچه ی دوم

663 بازدید | 50 پست

پسرم شش سالشه آمادگی میره، بنظرتون خوبه برا دومی اقدام کنم؟ زوده؟ دیره؟ مزایا معایبش چیه؟ یا کلا یدونه بچه بسه؟؟ خودمم ۲۸ سالمه و همسرم ۳۳

زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیر هم شده اقدام کن 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

یا نیارید یا براش خواهر و بردار بیارید تو این دنیا تنها رها نکنید برای خودش هم خوبه و زودتر روابط اجتماعی رو یا. میگیره سنش خوبه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

صبر  کردی تا سال دیگم صبر کن مادرایی دیدم سال اول دبستان بچه اولی دومی و سومی اور اعصاب براشون نمونده ن برا بچه ن برا مادر

اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏

من که آوردم و بشدت راضی ام 

بستگی به شرایط روحی جسمی و مالی خودت داره

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 

اره بیار یکم بگذره خیلی فاصله زیاد میشه نمیتونن همبازی باشن و همدیگرو درک کنن اونوقت میشه دوتا تک فرزند تعلل نکن منم دعا کن تنبلی دارم‌ نمیشه

انشاالله دامن همه مادرها سبز بشه

خیلی شخصیه . نمیشه به شما گفت چکار کنید چون شناختی نداریم ازتون 

من تجربه خودمو میگم دخترم پنج ساله بود که دومی رو آوردم و واقعا راضی هستم . اما در کل همه شرایط مالی روحی خانوادگی و ....رو در نظر بگیرید و بعد اقدام کنید چون بچه دوم برای مادر یعنی زیاد شدن کارها و بی خوابی های بیشتر و ....