2777
2789
عنوان

پچه ی دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 663 بازدید | 50 پست
بنظذم از معایب تنها بزرگ شدن پسرت بگو ،اینکه دلش همبازی میخاد بعداً تو دوازده سالگی دیگه هیچ ذوقی بر ...

خیلی میگم ولی راضی نمیشه 

زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤
خیلی میگم ولی راضی نمیشه 

هوف از دست مردا 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسرم پیش دبستانیش همه الفبا و مشق و اینارو نوشته برا کلاس اول خوب راه افتاده راحتم تا حدودی

بازم سخته بره اول می فهمی پسرم کلاس دومه خودش و شاگرد اوله ولی بازم خودم خیلی براش وقت می زارم ، بنظرم تک فرزندی تو این مملکت خیلی بهتره اگه ادم به یدونه بچه وقت و انرژی بزاره و به ثمر بروسونه بهتره 

بازم سخته بره اول می فهمی پسرم کلاس دومه خودش و شاگرد اوله ولی بازم خودم خیلی براش وقت می زارم ، بنظ ...

دیگه الان بخام که هیچ نخام دیگه از این به بعد هر سال درساش سخت تر میشه دیگه نباید بیارم، تک فرزندیم بنظرم خوب نیس

زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤
سکوت کنم که هرچی خواستی بگی عمرا

نظر من به خودم ربط داره به تو چه 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی