2777
2789

بی حیا از نظر من  به دختر هایی میگن که با وجود داشتن توانایی برای کار  کردن شرافتمندانه به سمت فاحشگی و تن فروشی میرن و ارزش خودشون رو پایین میارن 

کلا هر جا دختر ارزش خودش پایین بیاره بی حیا حساب میشه 

ولی یه سوال تو عشق چی

یه دختر دلداده رو در نظر بگیرید که توی ابراز احساساتش صادقه 

خب توی عاشقی ادم باید غرورش رو کنار بزاره در واقع بی اختیار غرورش رو کنار میزاره و هر لحظه عشقش رو ابراز میکنه

ایا کنار گذشتن غرو مصداق بی ارزش کردن دختره ?

ایا دختری که به مردی عشقش رو ابراز کنه این بی حیایی هست ?ایا این کم ارزش کردن خودش هست 

فرهنگ ما به این دختر عاشق میگه بی حیا !!

دقت کردین فرهنگ ما  با چیزی که تو بطن  خلقت   هست سر جنگ داره 

مثلا،من تا قبل از اینکه بیام تو این سایت همیشه طرز فکرم راجب دخترای خوب این بود که این دخترا به هیچ عنوان سعی در جلب کردن نظر پسری که عاشقش هستن ندارن و این پسرا هستن که دنبال دختران 

ولی  واقعیت خلقت  اینطوری نیست 

من  تواین سایت دخترای با دل های خیلی معصوم وپاک رو دیدم که گرفتار عشق بودن و جامعه اتهام بی حیایی به پیشونی اونا میزد 

بیاین یکم با هم مهربون تر باشیم انقد جیگر همدیگه رو خون نکنیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=332188575]عاشقی به تظرم با حیا منافات نداره ، زیاده روی تو لذات به نظرم بی حیایی حساب میشه[/QUOTEحرفتون جالب بود 

اخه‌ در‌ جامعه‌ ما‌ وقتی‌ دختری‌ به‌ پسری‌ ابراز‌ عشق‌ میکنه‌.اون‌ پسر‌ جنبشو‌ نداره‌.وباعث‌ بی‌ عابرویی‌ دختر‌ میشه‌.وهمه‌ جا‌ جار‌ میزنه‌.از‌این‌لحاظ‌ میگن‌ دختره‌ بی‌ حیاست‌.

[QUOTE=332188575]عاشقی به تظرم با حیا منافات نداره ، زیاده روی تو لذات به نظرم بی حیایی حساب میشه[/Q ...

متشکرم

یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره
میدونی داستان چیه؟ پسرا جنبه ی ابراز علاقه رو ندارن از میلیون شاید ده تاشون اینجوری نباشن ابراز ع ...

اره پسرها هرچقدر بهشون محل سگ نزاری جذبت میشین تو دوستی هم اکثرشون نمیگیرن خدا شاهد هس تو اطرافیان تو جامعه دیدم میگم

اخه‌ در‌ جامعه‌ ما‌ وقتی‌ دختری‌ به‌ پسری‌ ابراز‌ عشق‌ میکنه‌.اون‌ پسر‌ جنبشو‌ نداره‌.وباعث‌ بی‌ عاب ...

چرا اون پسر فکر میکنه اون دختر بی حیاست این منو میسوزنه