2777
2789
عنوان

موزر براون مخصوص بانوان گرفتم

4779 بازدید | 13 پست

از چیزی که فکر میکردم خیلی بهتر بود

البته بگم دوستم دو سالی داشت من دست اون دیده بودم

خیلی خوش دست و جمع و جوره و من فقط برای موهای نازک کرکی و کوتای پشت لبم و زیر گردنم گرفتم و تجربه استفاده برای موهای ضخیم رو ندارم.

قیمتش هم من ۲/۴۰۰ گرفتم.

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹

سالها پیش خریدم 30 تومن...........جیگر منه

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

سالها پیش خریدم 30 تومن...........جیگر منه

وای پس خیلی وقته که داری

موهات رو ضخیم نکرد؟

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای پس خیلی وقته که داری موهات رو ضخیم نکرد؟

اصلا دیگه مو درنمیارم..........................زیر بغل که اصلا پاهامم شاید سالی 4 بار ...........فقط بیکینی رو باش میزنم.....اونم داره بیجون میشه موهاش

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

اصلا دیگه مو درنمیارم..........................زیر بغل که اصلا پاهامم شاید سالی 4 بار ...........فقط ...

میتونم بپرسم که چطوری موهای زیر بغل یا بک... رو میزنید که دردتون نمیگیره ؟ من جرعت ندارم اگه یه مو کنده بشه جاش خون درمیاد واااای که درد داره غیر قابل تحمل ،همیشه ژیلت زدم و از دستگاه اپیلاسیون که دارم برا اون قسمت استفاده نکردم

میتونم بپرسم که چطوری موهای زیر بغل یا بک... رو میزنید که دردتون نمیگیره ؟ من جرعت ندارم اگه یه مو ک ...

از دردش میمردم و زنده میشدم ولی حال میداد بیکینی هم فقط بالاهاشو میزدم....................پاییناشو میرفتم بیرون اپیلاسیون که اونم الان خودم موم عربی میزنم.............مال منم یکم خون میومد ولی تحمل کردم....................دفعه اولش سخته بعد دیگه یذره مو دربیاد با همون دستگاه اپیلیدی بزن......کمکم....کم جون میشه دیگه درنمیاد

چه جالب کاربر اهوانه هم چنین تاپیکی زده بود دقیقا هم موزر از همین برند! 

اخی من باهاش دوست بودم

الان چند وقتیه که تعلیقه

یکسری از شرایط زندگیمون شبیه هم‌ بود حیف که دیگه نیست…

اصلا دیگه مو درنمیارم..........................زیر بغل که اصلا پاهامم شاید سالی 4 بار ...........فقط ...

ببخشید من ی سرچ کردم الان دیدم کامنت تون رو شما دستگاهی ک استفاده می کنین ممنون میشم عکسش رو بفرستین

خوشا جانی که جانانش تو باشی💞k💘
ببخشید من ی سرچ کردم الان دیدم کامنت تون رو شما دستگاهی ک استفاده می کنین ممنون میشم عکسش رو بفرستین

الان در دسترسم نیست ولی تو گوگل بزن براون زرد یک سره

سلام ببخشید میشه عکس دستگاه تون رو بزارید

الان عکس ندارم با کامپیوتر محل کارم اومدم ...............تو گوگل بزن....... براون یک کاره زرد رنگ