2777
2789
عنوان

افسردگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1741 بازدید | 199 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

این حرفا چیه به خودت بیا

دوست داری حرف بزنی درد دل کنی پیام بده خودکشی چیه این چرت پرتا چیه به خودت بیا

سلام این افکار ماست که ما را غرق میکندو الا زندگی عمق زیادی نداردپس مراقب خودمون باشیم
از خیلیا هم تو همین سایت شنیدم راضی بودن.مگه چند سالته؟

چیزی که رایگانه کیفیت نداره،هرچند که با پول مالیات ما پرداخت میشه

من تقریبا حدودا ۲۵،۲۴ سالمه زنه میگفت باید تو بخش نوجوانان مشکلتو مطرح کنی😂

چیزی که رایگانه کیفیت نداره،هرچند که با پول مالیات ما پرداخت میشه من تقریبا حدودا ۲۵،۲۴ سالمه زنه م ...

پولی هم تضمین نداره یبار پیش دکتر زیبا ایرانی رفتم هنوز بعد چند سال یادش میفتم حالم بد میشه و نفرینش میکنم چند بار مشاوره رایگان  ۰۹۶۴۰ هم امتحان کردم خیلی خوب بود

میتونی هزینه روانشناس بدی؟ اگه بتونی هم روانشناس و هم روانپزشک بری عالیه.

اگر نمیتونی حداقل روانپزشک رو برو. دارو هم‌تا حدی بهترت می‌کنه تا بعد فکر دیگه ای هم بکنی.

ولی تا دارو نخوری زیر نظر روانپزشک هیچ کاری نمیشه کرد.

پولی هم تضمین نداره یبار پیش دکتر زیبا ایرانی رفتم هنوز بعد چند سال یادش میفتم حالم بد میشه و نفرینش ...

نمیدونم والا،بستگس داره دکتر خوب تو مملکت کمه باید بگردی پیدا کنی

این خطو نشنیده بودم باهاشون باید تماس بگیرم حتما...

پولی هم تضمین نداره یبار پیش دکتر زیبا ایرانی رفتم هنوز بعد چند سال یادش میفتم حالم بد میشه و نفرینش ...

نمیدونم والا،بستگس داره دکتر خوب تو مملکت کمه باید بگردی پیدا کنی

این خطو نشنیده بودم باهاشون باید تماس بگیرم حتما...

نمیدونم والا،بستگس داره دکتر خوب تو مملکت کمه باید بگردی پیدا کنی این خطو نشنیده بودم باهاشون باید ...

خط مشاوره مذهبی چند سال برای احکام تماس میگرفتم چند بار هم مشاوره اما الان مدتیه قطعه نمیدونم چرا ولی سایتشونم هست پاسخگو دینی سرچ کنی میاره

2790
2778
2791
2779
2792