یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
این رسم شما برای خودتون گذاشتید. اگه نمی تونید انجام ندید، چون روح شما مهم تر از نظر لحظه ای دیگران هست.
وگرنه خیلی ها برای تمیزی بیشتر تمیز میکنن.
برا بعضی هام مهم نیست، در حد دور ریز وسایل انجام میدن تمیز نمیکنن.
من واقعا اگه روزی به تمیزی مامانم (مامانا خیلی هامون)باشم، هرگز برا عید خونه تکون در حد مامانم خیلی از خانومها ایرانی انجام نمیدم، چون همیشه کل سال تمیز میکنن.
خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید. هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای. #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.
الان که همه تند تند تمیز میکنیم خونه رو ولی بازم خونه تکونی حس قشنگی بهم میده. اینکه همه جا از خاک و چربی تمیز بشه، همه ی لباسای کهنه و وسایل اضافه از خونه بره بیرون واقعا برام لذت بخشه.