2777
2789
عنوان

این چه رسمیه؟؟؟؟

467 بازدید | 25 پست

دید و بازدید عید با کسایی که دل خوشی از هم نداریم

خونه تکونی در حد خودکشی از ترس فامیلایی که انگار مامور بهداشتن 

بابا من توان تمیز کردن بعضی جاها رو ندارم زورم نمیرسه دستم درد میگیره مثل هود و اطراف گاز و ...

از ترس قوم شوهر روانم ب هم ریخته

شوهرمم محکم تمیز نمیکنه 

میگه کی نگاه میکنه

دارم جدا میشم از یه آدم بی عاطفه و بی غیرت😍بیام ایشالا شیرینی بدم به همه تون

من ک خونه تکونی واسه خودم انجام میدم مگه ادم باید برا مهمون تمیز کنه😐😐خودت داری تواون خونه زندگی میکنی باید تمیز باشه دیگه 

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ک خونه تکونی واسه خودم انجام میدم مگه ادم باید برا مهمون تمیز کنه😐😐خودت داری تواون خونه زندگی م ...

شاید یه روز حال نداشتیم تمیز کنیم و از قضا اون یه روز عید بود

منم از دید و بازدیدای مسخره عید بدم میاد

این رسم شما برای خودتون گذاشتید. اگه نمی تونید انجام ندید، چون روح شما مهم تر از نظر لحظه ای دیگران هست.

وگرنه خیلی ها برای تمیزی بیشتر تمیز میکنن.

برا بعضی هام مهم نیست، در حد دور ریز وسایل انجام میدن تمیز نمیکنن.

من واقعا اگه روزی به تمیزی مامانم (مامانا خیلی هامون)باشم، هرگز برا عید خونه تکون در حد مامانم خیلی از خانوم‌ها ایرانی انجام نمیدم، چون همیشه کل سال تمیز میکنن. 

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.
شاید یه روز حال نداشتیم تمیز کنیم و از قضا اون یه روز عید بود منم از دید و بازدیدای مسخره عید بدم م ...

والا

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉

ولی من برعکس شما خیلی عیدو این رسماشو دوسدارم

الان که همه تند تند تمیز میکنیم خونه رو ولی بازم خونه تکونی حس قشنگی بهم میده. اینکه همه جا از خاک و چربی تمیز بشه، همه ی لباسای کهنه و وسایل اضافه از خونه بره بیرون واقعا برام لذت بخشه. 

جایی ک تمیز باشه برکت میاد توش بنظرم

من ک خونه تکونی واسه خودم انجام میدم مگه ادم باید برا مهمون تمیز کنه😐😐خودت داری تواون خونه زندگی م ...

هیچکس از کثیفی خونه خوشش نمیاد

بحث سر ذره بین گرفتن و اجباره 

من نمیتونم خودم فرش بشورم وقتی همسر نه خودش میشوره نه میده قالیشویی 

وقتی نمیتونم مبل رو جابجا کنم از بیخ تمیزش کنم 

مدقع غید فقط استرس میگیرم

ولی من برعکس شما خیلی عیدو این رسماشو دوسدارم الان که همه تند تند تمیز میکنیم خونه رو ولی بازم خونه ...

منم یه زمانی دوست داشتم اما وقتی مشکل مفاصل دارم هرکاری ازم برنمیاد

رفتار کارآگاهانه فضول های فامیل اذیتم میکنه