2777
2789
عنوان

این چه رسمیه؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 25 پست

خوب ببین ربطی به عید نداره مگه در طول سال خونه تمیز نمیکنی؟؟؟ تو بخاطر دیگران مگه خونتو تمیز میکنی؟

برای خودت هم ارزش قائل باش تو داری توی اون خونه زندکی میکنی من لذت میبرم وقتی فرش ها تمیزن کابینت ها تمیزن و....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو انتخاب شوهر دقت کنین بخدا اگ دقت کنین هیچکدوم ازین دردسرا رو ندارین چون شوهرتون پشتتونه کسی تخ... ...

دیر گفتی عزیزم فریب خوردم رفت

شوهرم خودشو فرز و زرنگ و عاشق پیشه نشون داد اولش

دارم جدا میشم از یه آدم بی عاطفه و بی غیرت😍بیام ایشالا شیرینی بدم به همه تون

عزیزم دو سه ماه مونده به عید کم کم کاراتو انجام بده. بهت کمتر فشار میاد. الانم سخت نگیر. تا جایی که میتونی انجام بده. 

منم از همه فامیل دل خوشی ندارم ولی چه کنم. 

خونه تکونیم برای اینکه وسایل اضافی رو دور میریزم و همه چی رفرش میشه دوست دارم.‌ البته منم کارام تموم نشده و خریدم نکردم. 

الهی نگاهی
منم یه زمانی دوست داشتم اما وقتی مشکل مفاصل دارم هرکاری ازم برنمیاد رفتار کارآگاهانه فضول های فامیل ...

والا ما بیشتر برای تمیزی اساسی خونه این کارو میکنیم نه برای خوشایند فامیل

چون فامیلامون هرگز از قسمت پذیرایی تکون نمیخورن و درحد نیم ساعت یکساعت دید و بازدید میکنیم

و همینطور هرگز نمیذاریم کار به جایی بکشه که دستمون ناکار بکشه برای خونه تکونی

در طول سال تمیز کاریه هست اما مثلا برای عید تمیز کردن  بالا و زیر کابینت ها.بالای یخچال...پشت گاز و بخاری و ایناست ...وگرنه همون کارای همیشگیه

چه کاریه خودتو عذاب میدی ...نمیتونی نکن ...ارزش نداره..خودتو درگیر ذهنیت بقبه کردی وگرنه اصلا اونجور که میگی کی میاد وارسی میکنی خدایی

منم امسال چون یه سری فعالیت دیگه داشتم و دارم در حد روزمره خونه هام تمیزه ،اساسی رو گذاشتم تابستان

خوب ببین ربطی به عید نداره مگه در طول سال خونه تمیز نمیکنی؟؟؟ تو بخاطر دیگران مگه خونتو تمیز میکنی؟ ...

خونه م تمیز معمولیه مشکل مفاصل دارم بلندی ها رم نمیتونم تمیز کنم 

فرشم نمیتونم بشورم نمیذاره زنگ بزنم قالیشویی

کابینت کج شده زنگ زده رو چی کارش میتونه بکنه یه زن؟!!!! وسایلی که تو اسباب کشی اسیب دیده و شوهر تعمیر نمیکنه و عین خیالش نیست چی؟!

مشکلی رو‌تجربه ندارین و درک نمکنین سریع میخواین اثبات کنید اگر خونه زندگیتون برق میزنه یا همه چی اوکی هست از خوب بودن شماست 

چرا فکر کردی از تنبلیه؟؟؟؟!!!! بعدشم کسی که میاد اشپزخونه سرک میکشه مشکل عقلی و روانی داره 

ادم مهمدتی میره نباید مثل کارآگاه ها دنبال سوژه بگرده

والا ما بیشتر برای تمیزی اساسی خونه این کارو میکنیم نه برای خوشایند فامیل چون فامیلامون هرگز از قسم ...

خدا سالم نگهت داره اما من وسط طویله زندگی نمیکنم که اینطوری تیکه بندازی 

من مشکل دستم از جای دیگه است

خدا سالم نگهت داره اما من وسط طویله زندگی نمیکنم که اینطوری تیکه بندازی  من مشکل دستم از جای د ...

نه عزیزم بد برداشت کردی ،متوجه شدم درد مفاصل داری ...دارم میگم چرا اینقدر تو ذهنت فک و فامیل  و حرف و نگاهشون رو بزرگ کردی که بخوای اینقدر تحت فشار بذاری 

تونستی بکنی چه بهتر 

نتونستی هم بعدا میکنی

خودمم مثال زدم که بدونی مثل تو زیاد هستن که توانایی تمیزکاری اساسی رو فعلا ندارن تا خیالت راحت بشه

من تیکه ننداختم به خودمم اجازه اینکار و نمیدم،اگه از حرفام همچین برداشتی کردی عذر میخوام

هر چی باشه صحت و سلامتی باشه  اینقدر خودتو اذیت نکن