rahabanojj مدیر استارتر عضویت: 1402/01/20 تعداد پست: 1092 عنوان دیسک کمر 56 بازدید | 7 پست بچه ها من تازه 18سالمه یه طرف پاک همش سر میشه گزگز میکنه و درد میگیره نکنه دیسک کمر گرفتم حالم خیلی بده چیکار کنم یجوری زندگی کن انگار قرار نیست ببینی طلوع بعدو. 1402/12/26 | 19:29 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rahabanojj مدیر استارتر عضویت: 1402/01/20 تعداد پست: 1092 یک طرف پام یجوری زندگی کن انگار قرار نیست ببینی طلوع بعدو.
ماهسونگ عضویت: 1402/06/14 تعداد پست: 4954 دیسک از وسط کمر میزنه به یه طرف باسن بعد زیر زانو و آخرش مچ پا بعد سر میشه میخوابه پا درد هم که شدیده شما احتمالا کم خونی التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....
ماهسونگ عضویت: 1402/06/14 تعداد پست: 4954 من اردیبهشت عمل کردم میگن فایده نداره التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....
rahabanojj مدیر استارتر عضویت: 1402/01/20 تعداد پست: 1092 دیسک از وسط کمر میزنه به یه طرف باسن بعد زیر زانو و آخرش مچ پا بعد سر میشه میخوابه پا ... نه فقط ی طرف پام درد میکنه اره کم خونی شدید دارم🤦🏻♀️ یجوری زندگی کن انگار قرار نیست ببینی طلوع بعدو.
ماهسونگ عضویت: 1402/06/14 تعداد پست: 4954 نه فقط ی طرف پام درد میکنه اره کم خونی شدید دارم🤦🏻♀️ چیزدی گرمی بخوری و خونساز درست میشه فقط یک ماه هر روز شیره انگور و ارده صبحانه شب موقع خواب هم ۳ تا خرما بخور کم خونی درست میشه التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....
rahabanojj مدیر استارتر عضویت: 1402/01/20 تعداد پست: 1092 چیزدی گرمی بخوری و خونساز درست میشه فقط یک ماه هر روز شیره انگور و ارده صبحانه شب موق ... مرسی عزیزم خدا خیرت بده🥺 یجوری زندگی کن انگار قرار نیست ببینی طلوع بعدو.