2777
2789
عنوان

واقعا چرا؟

373 بازدید | 32 پست

من دوماهه که کارنامه گرفتم و دو هفته اس که بهم لوح تقدیر دادن (۱۹/۵ شدم) از همون دوماه پیش به خانوادم گفتم که برای من جایزه یه ساعت هوشمند بگیرین اونام گفتن باشه بعد دیروز تو ماشین بابام یه جعبه ساعت هوشمند خوجمل دیدم ذوق کردم و به روی خودم نیاوردم بعد که برگشتیم خونه دیدم بابام اونو درآورد کرد دست خودش نگو برای خودش‌ گرفته بود🥲به مامانم میگم من ۱۹/۵ شدم بابا برای خودش جایزه گرفته مامانمم گفت من میدونستم که برای تو نیست بابات اونقدر باهوش نیست که بگیره😶😔واقعا چرا؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا نباشم؟حالا اگه جای من بودی چیکار میکردی

ازش با زور میگرفتم ولی خب کار درسای نیس البته کار بابای توعم درست نبود مگه مامانت بهش نگفته بود تو میخوای.

والا من حتی اگه با زور نمیگرفتم مامانم وارد عمل میشد و میداد بهم

🧝🏻‍♀️🧚🏻‍♀️

ازش با زور میگرفتم ولی خب کار درسای نیس البته کار بابای توعم درست نبود مگه مامانت بهش نگفته بود تو م ...

ولی مامان من اصلا توجه نکرد 

چرا حتی به بابامم گفتم که برای من یه ساعت هوشمند بگیرین رفتم خودم برندشو انتخاب کردم و تحقیق کردم و فهمیدم خوبه حالا بابام رفته همون برندی که من میخواستمو برای خودش گرفته یکی از دوستام مامانش فوت شده یه دو سه دور سر جمع به باباش گفت آیفون ۱۳ میخوام باباشم چند روز پیش براش خریده بود بدون اینکه به دختره بگه اون که مامان نداره که بره به باباش بگه ولی آیفون داره....

ازش با زور میگرفتم ولی خب کار درسای نیس البته کار بابای توعم درست نبود مگه مامانت بهش نگفته بود تو م ...

وقتی چندتا بچه تو سایت باشن همین میشه دیگه پدرتو شاید پول نداشته باشه اینهمه زحمت میکشه که تهش یه بچه بیاد اینجوری کنه باهاش 

وقتی چندتا بچه تو سایت باشن همین میشه دیگه پدرتو شاید پول نداشته باشه اینهمه زحمت میکشه که تهش یه بچ ...

بابام برای من نگرفته ساعت هوشمندو بعد رفته برای خودش گرفته بحث پولشم نیست اون ساعته همش یک و نیمه

وقتی چندتا بچه تو سایت باشن همین میشه دیگه پدرتو شاید پول نداشته باشه اینهمه زحمت میکشه که تهش یه بچ ...

شما یه نگاه کن استارتر چی گفته؟

گفته باباش دقیقا همون ساعتی که دخترش انتخاب کرده رو خریده اونم برا خودش نه دخترش

حالا کار کی بچگانه هس؟

🧝🏻‍♀️🧚🏻‍♀️