2777
2789
عنوان

واقعا چرا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 32 پست
بابام برای من نگرفته ساعت هوشمندو بعد رفته برای خودش گرفته بحث پولشم نیست اون ساعته همش یک و نیمه

همون یکو نیم که میگی از آسمون نیوفتاده هنوز کار نکردی بدونی چقدره سخته پول درآوردن توام یکم صبور باش 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بحث سر اون نیست منم قبول دارم حق داره ناراحت باشه بحث سر حرف توعه 

خب شاید این مدل رفتار کردنم با بابام دلیل داشته باشه؟

شاید بخاطر دلایل شخصی نتونم دوستش داشته باشم و خوب باهاش رفتار کنم؟

🧝🏻‍♀️🧚🏻‍♀️

خب شاید این مدل رفتار کردنم با بابام دلیل داشته باشه؟ شاید بخاطر دلایل شخصی نتونم دوستش داشته باشم ...

من علم غیب دارم دلیلتو بدونم؟من فقط درهمون حد که حرف زدی و اطلاعات دادی نظر دادم 

من علم غیب دارم دلیلتو بدونم؟من فقط درهمون حد که حرف زدی و اطلاعات دادی نظر دادم 

من نگفتم که علم غیب دارین ولی خواهشا زود قضاوت نکنین شما که بزرگترین باید بهتر بدونین😊

به هر حال هر کاری تو این دنیا بدون دلیل نیس

🧝🏻‍♀️🧚🏻‍♀️

همون یکو نیم که میگی از آسمون نیوفتاده هنوز کار نکردی بدونی چقدره سخته پول درآوردن توام یکم صبور باش ...

من فقط ۱۳ سالمه تو این باره سنی صبوری رو بلد نیستم در مورد چی صبور باشم؟ در مورد اینکه من گفتم برام یه ساعت هوشمند بگیرین بعد بابام رفته برای خودش گرفته من راجب این موضوع دقیقا چجوری صبور باشم بگم بابام پول نداره؟چرا اتفاقا داره وقتی برای خودش گرفته