zizideylam مدیر عضویت: 1402/12/18 تعداد پست: 39 عنوان زگیل تناسلی | مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 19 پست در مورد زگیل تناسلی هر چی میدونید بگید.راههای درمانش .اینکه چجوری بقیه رو مبتلا نکنیم.چی بخوریم؟چی نخوریم؟خوب شدین؟ یا نه؟ 1402/12/26 | 17:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zizideylam مدیر استارتر عضویت: 1402/12/18 تعداد پست: 39 خیلی بیشتر از یک میلیونه من یک دوز زدم ۱۱ میلیون چندسال پیش مطمئنی؟۱۱میلیون؟من زدم یک تومن
jana_ma عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 14523 مطمئنی؟۱۱میلیون؟من زدم یک تومن من از ایران نگرفتمشاید برای همین گرونهچون شنیدم ایران با قیمت خیلی کمتر داره جهان استوار نمیماند مگر با سری خمیده بر روی شانهی کسی که دوستش داریم…
دنیا_دنیااا عضویت: 1401/09/20 تعداد پست: 310 شوهر داری؟من رفتم دکتر گفت تو مرحله اولی با اوزون تراپی اینا خوب میشی.طول درمانش برا من گفت دوساله.ش ... اره متاهلم و نوع پرخطره اگر تو ۶ ماه منفی نشد باید برم کلپوسکوپی همه چی گذراست…
zizideylam مدیر استارتر عضویت: 1402/12/18 تعداد پست: 39 اره متاهلم و نوع پرخطره اگر تو ۶ ماه منفی نشد باید برم کلپوسکوپی من رفتم دکترگفت بیا از همین الان کلپوسکوپی کن تا ۶ ماه دیگه ببینیم چجوری میشه.نوع من هنوز مشخص نیست.ب نظر منم شما هم از همین الان کلپوسکوپی کن
دنیا_دنیااا عضویت: 1401/09/20 تعداد پست: 310 من رفتم دکترگفت بیا از همین الان کلپوسکوپی کن تا ۶ ماه دیگه ببینیم چجوری میشه.نوع من هنوز مشخص نیست. ... میترسم خیلی اخه 😞 بعد شنیدم اگه سین ۱ مثلا باشی با دارو اوکی میشه واسه همین دارو تقویت ایمنی دارم میخورم تا برم حالا کلپوشما میخوای بری؟؟هزینش نمیدونی چقده؟؟ همه چی گذراست…