2777
2789

یه پست یادمه تو نی نی سایت دیدم طرف میگف سیستم ایمنیش و قوی کرده بود زگیلاش خارجی بودن بعد مدتی دفع شدن 

من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا

ققط دیگه رابطه نداشته باش با کسی ک سالمه چون با کان.دومم اون میگیره ازت

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه پست یادمه تو نی نی سایت دیدم طرف میگف سیستم ایمنیش و قوی کرده بود زگیلاش خارجی بودن بعد مدتی دفع ...

چی بخورم سیستم ایمنیم قوی بشه؟قرص میخورم.ولی مواد غذایی چی بخورم؟

قیمتش چنده؟ شنیدم گرونه

نزدیک یک تومن سه نوبت باید بزنی.ب پولش فکر نکن اصلا فقط بزن به هر کی میرسی بگو بزنه تا درگیر این لعنتی نشین.متاسفم ک این واکسنو اجباری نمیکنن تو ایران و اطلاع رسانیشون ضعیفه

عزیزم منم دارم یعنی ازمایشم مثبت شده  نمیدونم خوب میشه یا نه 😔 ناراحتم خیلی اما‌واکسن زدم یه ...

شوهر داری؟من رفتم دکتر گفت تو مرحله اولی با اوزون تراپی اینا خوب میشی.طول درمانش برا من گفت دوساله.شما مرحله چندی؟استرس به هیچ عنوان نداشته باش استرس بدترش میکنه

نزدیک یک تومن سه نوبت باید بزنی.ب پولش فکر نکن اصلا فقط بزن به هر کی میرسی بگو بزنه تا درگیر این لعن ...

خیلی بیشتر از یک میلیونه

من یک دوز زدم ۱۱ میلیون چندسال پیش

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…