2777
2789

چندوقته اقدامم برا بچه دار شدن...یبارم خارج رحمی شد...امروز یه نفر بهم گفت کاش زودتر خدا بهتون بچه بده آخه ما مجبوریم همه ش بچه هامونو قایم کنیم اتفاقی براشون نیوفته.

خاک تو سرش  من بودم همچین میشستمش تابستون سال دیگه خشک بشه 

بگو من عقده بچه ندارم چشمم شور نیس ک بخوام بچه کسیو چشم کنم هر وقت خدا صلاح بدونه بهم بچه میده چشم بدخواهام کور بشه

اون لحظه هیچی نگفتم بهش چون کلا خیلی ارومم...داشتم نماز میخوندم یهو یاد حرفش افتادم اشکام سرازیر شد...دلم نمیخواد شکایتشو پیش خدا ببرم چون میخواست یجوری دعای خیر کنه برام ولی به بدترین شکل به زبون آوردش...ولی کاش یکمی باهمدیگه مهربونتر بودیم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خاک تو سرش  من بودم همچین میشستمش تابستون سال دیگه خشک بشه  بگو من عقده بچه ندارم چشمم شو ...

خیلی ناراحت شدم...همیشه سعی میکنم کسیو دلخور نکنم ولی بعضیا  خیلی راحت هرجور بخوان حرف میزنن.

بعضی وقتا میگم شاید تقصیر خودمه...همیشه باهمه مهربونم و اجازه میدم اینجوری باهام حرف بزنن...ولی کلا ...

عزیزم منم این اتفاق البته جور دیگه برام افتاده 

به این نتیجه رسیدم که نباید انقد خوب باشم ک مردم به خودشون اجازه بدن هر چیزی بگن 

البته به تو پیشنهاد نمیکنم، چون آدمای مهربون بشدت کم شده 

خیلی ناراحت شدم...همیشه سعی میکنم کسیو دلخور نکنم ولی بعضیا  خیلی راحت هرجور بخوان حرف میزنن.

نباید میذاشتی حرفشو بزنه و بره  حیف من انجا نبودم یا کاره ایت نیستم و الا میدونستم چکارش کنم

میگفتم منظورتون چیه؟

اون موقع منظورش رو میگفت تصمیم میگرفتم چی بگم 

یه نگاه به قدت بکن،یه نگاه به تحملت بکن،یه نگاه به توانایی هات بکن،با همین قدر و قواره زندگی کن،تو با همین اندازه قشنگی، با همین اندازه دوست داشتنی ای،با همین اندازه بهترینی،با همین اندازه باهوشی؛بذار رشدت در راستای لذتت باشه خودت رو مجبور نکن به بهترین بودن به کامل بودن به قشنگ ترین بودن.تو همین اندازه بهترینی❤️

من بودم میگفتم بگواخه زن حسابی بچه توبر ام چه اهمیتی داره که چشمش کنم ؟فقدانی هم حس بشه رنجی هم باشه بخاطر نبود بچه خودمه برو خدابچتو برات نگه داره بهت عقل هم بده ازش خوب مراقبت کنی

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

نباید میذاشتی حرفشو بزنه و بره  حیف من انجا نبودم یا کاره ایت نیستم و الا میدونستم چکارش کنم

ادم یعنی دوست جنگی مثل تو داشته باشه هیچی دیگه نمیخواد😂😁

یه نگاه به قدت بکن،یه نگاه به تحملت بکن،یه نگاه به توانایی هات بکن،با همین قدر و قواره زندگی کن،تو با همین اندازه قشنگی، با همین اندازه دوست داشتنی ای،با همین اندازه بهترینی،با همین اندازه باهوشی؛بذار رشدت در راستای لذتت باشه خودت رو مجبور نکن به بهترین بودن به کامل بودن به قشنگ ترین بودن.تو همین اندازه بهترینی❤️

بايد جوابشو ميدادي ميزدي تو دهنش بي شخصيت رو 

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

اون لحظه هیچی نگفتم بهش چون کلا خیلی ارومم...داشتم نماز میخوندم یهو یاد حرفش افتادم اشکام سرازیر شد. ...

منم امروز سر نماز بغضم شکست.

منم نفرین نکردم فقط به خود خدا پناه بردم و دردم رو بردم پیش خودش

ان شالله درست میشه بچه دار هم میشی عزیزم

نباید میذاشتی حرفشو بزنه و بره  حیف من انجا نبودم یا کاره ایت نیستم و الا میدونستم چکارش کنم

کاش من تو رو میداشتم تو زندگیم🥲

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.