چندوقته اقدامم برا بچه دار شدن...یبارم خارج رحمی شد...امروز یه نفر بهم گفت کاش زودتر خدا بهتون بچه بده آخه ما مجبوریم همه ش بچه هامونو قایم کنیم اتفاقی براشون نیوفته.
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
یه نگاه به قدت بکن،یه نگاه به تحملت بکن،یه نگاه به توانایی هات بکن،با همین قدر و قواره زندگی کن،تو با همین اندازه قشنگی، با همین اندازه دوست داشتنی ای،با همین اندازه بهترینی،با همین اندازه باهوشی؛بذار رشدت در راستای لذتت باشه خودت رو مجبور نکن به بهترین بودن به کامل بودن به قشنگ ترین بودن.تو همین اندازه بهترینی❤️
من بودم میگفتم بگواخه زن حسابی بچه توبر ام چه اهمیتی داره که چشمش کنم ؟فقدانی هم حس بشه رنجی هم باشه بخاطر نبود بچه خودمه برو خدابچتو برات نگه داره بهت عقل هم بده ازش خوب مراقبت کنی
کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟
نباید میذاشتی حرفشو بزنه و بره حیف من انجا نبودم یا کاره ایت نیستم و الا میدونستم چکارش کنم
ادم یعنی دوست جنگی مثل تو داشته باشه هیچی دیگه نمیخواد😂😁
یه نگاه به قدت بکن،یه نگاه به تحملت بکن،یه نگاه به توانایی هات بکن،با همین قدر و قواره زندگی کن،تو با همین اندازه قشنگی، با همین اندازه دوست داشتنی ای،با همین اندازه بهترینی،با همین اندازه باهوشی؛بذار رشدت در راستای لذتت باشه خودت رو مجبور نکن به بهترین بودن به کامل بودن به قشنگ ترین بودن.تو همین اندازه بهترینی❤️