اره من از که که میاد رو گوشیم استفاده میکنم معمولا هزینه ارسال اینا رایگان میشه . لوازم ارایشی یا هر محصولی میخای بخری حتما نظرات کاربرا رو بخون . من هم محصولات بهداشتی سفارش دادم هم ارایشی معمولا خوب بوده
اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
عزیزم میتونم سوالی در مورد دیابت نوع دوم ازت بپرسم
امر کنید ولی قول نمیدم بلد باشم
اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
ممنونم .ابجیم سه سال دچار دیابت شده .خیلی هم لاغر شده .قند ناشتاش اخرین بار280بود دکتر تغذیه گفت برو یه متخصص دیگ بهت انسولین بده .ابجیم از انسولین خیلی میترسه بنظر شما امکان داره مدتی انسولین بزنه قند پایین اومد باز فقط دارو بخوره .
ممنونم .ابجیم سه سال دچار دیابت شده .خیلی هم لاغر شده .قند ناشتاش اخرین بار280بود دکتر تغذیه گفت برو ...
بله که امکان داره
ولی انسولین واقعا خوبه ها