2777
2789
عنوان

بلایند دیت وینی😐😐😐😐😐😐😐😐

4614 بازدید | 51 پست

خدایی اینا چی میخوان از پارتنرشون؟! مثلا مرام و ستاره چرا همو دیس کردن؟! از چی مرام خوشش نیومد؟! از چی ستاره خوشش نیومد؟!! چی میخوان دیگ

😂😂🤦‍♀️ تجربه ثابت کرده اینایی ک این همه ایرادگیرن ی پارتنرایی گهی گیرشون میاد ک ادم کف میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا میترسن طرف مقابل دیس لایک بده اینا ضایع شن، یا اینکه دیگه میترسن هیت بگیرن و این چیزا چون اینجا ایرانه و راحت نمیتونن جلو دوربین بگن اره از هم خوشمون اومد دیت دوم میخوایم بریم

مگراینکه مثل نیوشا باشه طرف. 12سال رفت خارج ب اونجا عادت کرد براش چیزخاصی نبود و نیوشا لایک نشون داد ب عنوان اولین نفر

اگه امضامو دیدی برام دعا کن به هدفم برسم:)

منم مرام و ستاره رو درک نکردم یه جوری با هم هم نظر بودن و تفاهم داشتن من گفتم به ازدواج ختم میشه ولی دیس لایک دادن جفتشون😑

باز اون یکی ها خیلی بچه سال بودن شاید فکرهاشون متفاوت باشه 

در مورد مرام و ستاره خداییش معلوم بود ستاره خودش رو در حد مرام ندیده 

آخه یه دکترای مهندسی نفت کجا و یه آرایشگر(میکاپ آرتیست😂)کجا!!

مرام ذاتا باکلاس بود اما ستاره سعی داشت اداشو در بیاره!

و ضمنا قیافشم اونقدری که میگن خوشگل نیست فقط بامزس 

مرامم چون حس کرد ستاره دیس داده اونم دیس داد تا ضایع نشه 😂 وگرنه تا حدودی از طرف خوشش اومده بود

از وقتی پارتنر سلنا گومز رو دیدم به حرف آخرت پی بردم .

😂😂😂😂😂

من همش میگفتم حالا بازم عب نداره قیافه مهم نیست اخلاق و رفتار مهمه تا اینکه یه کلیپ ازش دیدم کفش پاشنه بلند پاش بود😑😂😂😂😂

بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂