فکر کنم از اینکه خودشون لایک بدن و طرف مقابل دیس لایک میترسن. من خودمم بودم میترسیدم.
اگه از ظاهر کسی ایراد گرفتم/ بهش توهین کردم/ سلیقهشو زیر سوال بردم و... به خاطر اینه که خودش چنین چیزی خواسته. وقتی تاپیک میزنید یعنی : لطفا نظر خودتون رو بیان کنید. این یعنی هر نظری باشه میپذیرم. اگر غیر از اینه لطفا توی توضیحات ذکر کنید که فقط هر چی میگید رو تایید کنم.
😂😂😂😂😂 من همش میگفتم حالا بازم عب نداره قیافه مهم نیست اخلاق و رفتار مهمه تا اینکه یه کلیپ ازش ...
بابا سلنا چشم بازارو کور کرده طرف نه قیافه داره نه اخلاق فقط پول داره که اونم سلنا خودش داره محتاج نیست که
نمیدونم چرا اینو انتخاب کرد😑
اگه از ظاهر کسی ایراد گرفتم/ بهش توهین کردم/ سلیقهشو زیر سوال بردم و... به خاطر اینه که خودش چنین چیزی خواسته. وقتی تاپیک میزنید یعنی : لطفا نظر خودتون رو بیان کنید. این یعنی هر نظری باشه میپذیرم. اگر غیر از اینه لطفا توی توضیحات ذکر کنید که فقط هر چی میگید رو تایید کنم.
+++ من جلو خودمو میگیرم بهش فحش ندم و به تایپ ایدهآل سلنا احترام بزارم ولی نمیشه .
شبیه رضا عطارانه تو نهنگ عنبر😂