2777
2789
عنوان

بلایند دیت وینی😐😐😐😐😐😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 4614 بازدید | 51 پست
وینی زندست؟خودکشی کرده بود

نه شایعه بود

خودش یه فیلم گرفت گفت اینا اکانتای فیکه دارن اخبار کذب از من پخش میکنن

بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

جالبه حتی غذا هم هردو سوشی سفارش دادن انقد هم نظر بودن بعد آخرش مسخره ها دیس دادن

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه

فکر کنم از اینکه خودشون لایک بدن و طرف مقابل دیس لایک میترسن. من خودمم بودم میترسیدم.

اگه از ظاهر کسی ایراد گرفتم/ بهش توهین کردم/ سلیقه‌شو زیر سوال بردم و... به خاطر اینه که خودش چنین چیزی خواسته. وقتی تاپیک می‌زنید یعنی : لطفا نظر خودتون رو بیان کنید. این یعنی هر نظری باشه می‌پذیرم. اگر غیر از اینه لطفا توی توضیحات ذکر کنید که فقط هر چی میگید رو تایید کنم.
😂😂😂😂😂 من همش میگفتم حالا بازم عب نداره قیافه مهم نیست اخلاق و رفتار مهمه تا اینکه یه کلیپ ازش ...

بابا سلنا چشم بازارو کور کرده طرف نه قیافه داره نه اخلاق فقط پول داره که اونم سلنا خودش داره محتاج نیست که 

نمیدونم چرا اینو انتخاب کرد😑

اگه از ظاهر کسی ایراد گرفتم/ بهش توهین کردم/ سلیقه‌شو زیر سوال بردم و... به خاطر اینه که خودش چنین چیزی خواسته. وقتی تاپیک می‌زنید یعنی : لطفا نظر خودتون رو بیان کنید. این یعنی هر نظری باشه می‌پذیرم. اگر غیر از اینه لطفا توی توضیحات ذکر کنید که فقط هر چی میگید رو تایید کنم.
حس میکنم تو ی جای غریب گیر افتادم چرا هیچی از حرفاتون متوجه نمیشم و هیچکدومو نمیشناسم🙁🙁🙁

😂😂😂😂😂

یه سرگرمی داخل فضای مجازی اومده بنام بلایند دیت

یه خانم و اقا بینشون پرده میذارن که همدیگرو نبینن و مجری ازشون سوال میپرسه

در نهایت ازشون میپرسه حاضرین با این شخص وارد رابطه بشین یا نه

و بعد از جوابشون پرده میره کنار تا همدیگرو ببینن

بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂
بابا سلنا چشم بازارو کور کرده طرف نه قیافه داره نه اخلاق فقط پول داره که اونم سلنا خودش داره محتاج ن ...

دقیقا

+++ من جلو خودمو میگیرم بهش فحش ندم و به تایپ ایده‌آل سلنا احترام بزارم ولی نمیشه .

شبیه رضا عطارانه تو نهنگ عنبر😂

😂😂😂😂😂 یه سرگرمی داخل فضای مجازی اومده بنام بلایند دیت یه خانم و اقا بینشون پرده میذارن که همد ...

ایول مرسی توضیح😃

واقعا یه لحظه اونا که رفتن غربت رو درک کردم😂

میدونی؟خیلی نگرانم:)حالا نوبت منه ازتون بخوام واسه سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید💙