2777
2789

طبیعی بیمارستان دولتی و مامای همراه خصوصی 

سخت بود ولی من که سزارین تجربه ندارم پس نمیتونم بگم بهتره یا بدتر 

یاد بگیر که چیزی را که داری قدر بدانی، قبل از اینکه زندگی تو را وادار به قدردانی از چیزی کند که داشتی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که تجربه نداشتم اما صد در صد چه سزارین چه طبیعی باید حتما تو بیمارستان خصوصی صورت بگیره چون طبیعی به مهارت بالایی نیاز داره سزارین هم همینجور یه اشتباه تو بخیه زدن و برش زدن میتونه خطر مرگ رو برای مادر داشته باشه مثل همین چند روز پیش که یه مادر رو سزارین کردن اشتباهی بخیه زدن و عفونت صورت گرفت و مادر فوت کردن

برای طبیعی هم حتما باید خصوصی باشه و توجه خیلی زیادی ثانیه به ثانیه روی حال مادر داشته باشن 

تازه وارد نیستم‌ کاربری قبلیم تعلیق شد  

من سال ۹۰ زایمان کردم

سزارین بودم

شکرخدا عالی بود

کلاً زود راه افتادم

جوریکه بعد دو روز مهمون میمومد میرفتم کنارشون مینشستم 

مادرشوهرم میگفت برو دراز بکش

چشمت میکنن😂

ببین فقط اینو بدون

تولد بچه انقدر شیرینه که دردات رو فراموش میکنی

خدا انگار بهت انرژی میده

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه
طبیعی دولتی خواهر شوهرم رفت خصوصی نیمه کاره فرار کرد رفت دولتی زایمان کرد😂😂😂

چرا؟

من که یکی از آشنا هامون تو دولتی طبیعی خواست به دنیا بیاره رو به مرگ رفت انقدر رسیدگی پایینی داشتن

تازه وارد نیستم‌ کاربری قبلیم تعلیق شد  

عزیزم امیدوارم بسلامتی زایمان کنی .حقیقتا بدنا باهم فرق میکنه من خودم سزارین کردم خیلیم راضیم چون زایمان اولم بیمارستانا قبول نمیکردن سزارین بشم میگفتن میایی دردمیکشی اگه نتونستی بعدش میبریمت برا عمل حتی بیمارستانای خصوصی اخرش یه دکتر خوب پیدا کردم گفت بیا مطبم برات پرونده درست میکنم به عنوان مریض خصوصیم میبرمت بیمارستان هرکاریم دلت خواست بکن خدا خیرش بده باعث شد دوبار دردنکشم بیمارستانمم نیمه دولتی بود ولی دکترم پول جدا گرفت چون دکترم خصوصی بود