2821
2789
همسرتون خیانت کرده ؟ و از خیانت  اش مطمعن هستید؟

طبق چیزایی که من پیدا کردم مطمئنم که خیانت کرده بهم 

ولی گردن نمیگیره و میگه تو اشتباه میکنی

شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم !مارا به سخت جانی خود این گمان نبود 🖤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چی پیدا کردی ؟

همش تو کیفش ک ا ن دو م و قرص بود .ازشم میپرسیدم چرا تو کوچه خیابون همراته طفره میرفت. یا همش راجبه زنای ساعتی و پولی حرف میزد.تا اینکه یه بار گوشیش دستم بود پیامکی از طرف دوستش اومد که شمارشو بده میخام بیارمش خونه واسه امشب میخام .دیگه اونجا دنیا روسرم خراب شد 

شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم !مارا به سخت جانی خود این گمان نبود 🖤

بله عزیزم علتش رو میدونم علتش اینه که مسائل منفی رو بهشون فکر می‌کنید و همدردی میکنید باعث جذب میشه& ...

اخه بعضی اتفاقا بصورت لحظه ای تو خیابون مثلا دیدم همونجا متاثر شدم و تموم شده دیگه...

يَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَيْديهِمْ
اخه بعضی اتفاقا بصورت لحظه ای تو خیابون مثلا دیدم همونجا متاثر شدم و تموم شده دیگه...

توی وجودت مدام این تفکر رو بپروران که همه ی انسانها خدا دارن 

من اگر توانستم کمک میکنم اگر نه دعا میکنم 

نیاز ب این تمرین هست

لطفا لایک نکنید .

توی وجودت مدام این تفکر رو بپروران که همه ی انسانها خدا دارن  من اگر توانستم کمک میکنم اگر نه ...

ممنونم عزیزم...ی مدت فکر میکردم خدایا منکه هیچ وقت تمسخر نکردم نکنه عذاب و کارما

نه مسائل منفی زود جذب میشن  راستی اهل عبادت هستید؟

قبلا زیاد دعام در حق دیگران خیلی زود جواب میداد از بعد ازدواجم حدود دوسه سالی هست سست شدم تو نماز یسال قران نخوندم حتی...از اول ماه رمضان امسال قران رو شروع کردم

قبلا زیاد دعام در حق دیگران خیلی زود جواب میداد از بعد ازدواجم حدود دوسه سالی هست سست شدم تو نماز یس ...

دوبارها عبادت رو شروع کن آرام آرام 

تاپیک هام رو انجام بخصوص حرز و ابطال سحر رو

لطفا لایک نکنید .

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز