2821
2789
تاپیکور هام رو حتما مطالعه کن  بزرگترین عامل افسردگی سحر و طلسم و چشم زخم هست که نوشتم چطوری ر ...

درخواست دوستی مو قبول کن عزیزم کار واجبی باهات دارم 

شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم !مارا به سخت جانی خود این گمان نبود 🖤

من بعضی اتفاقا رو که برای دیگران سالها قبل افتاده و خیلی اون لحظه ناراحت شدم براشون بعد ها برای خودم ...

بله عزیزم علتش رو میدونم علتش اینه که مسائل منفی رو بهشون فکر می‌کنید و همدردی میکنید باعث جذب میشه 

در رندگی تون 

نیاز له همدردی نیست .براشون دعا کنید که آرامش داشته باشن و خدا بهشون صبر بده 

لطفا لایک نکنید .

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بفرماید

عزیزم من یکسال پیش دوست شوهرم با خانومش که اصلا نمیشناختم اومدن شهرما ویه ماه خونم موندن‌.بعد اومدنشون اتفاقای بدی برامون میافتاد مالی جانی و خیلی بد میاوردیم .طوری که خانومش گفت چقدر بد میارین شما من یه دعانویس میشناسم میخوای بگم برات سرکتاب بگیره گفتم نه من اصلا اعتقاد ندارم نمیخام .اونم حرفمو گوش نداد و برام دعا گرفته بود روزی که میخاستن برن یه پاکت داد گفت این دعای مهر و محبت و ایناس ببرتو لگن حموم بنداز با ابش بشورین خودتون رو.دیگه منم ترسیدم اینا که رفتن به شوهرم گفتم بیا بریم بندازیم دور رفتیم بردیم انداختیم تو شهر تو اب جاری .ولی از اون زمان تا حالا رابطمون خررراب شده شکاک شدم شوهرم کتکم میزنه هرشب بحث و دعوا و کتک کاری و تصمیم به جدایی داریم .شوهرم گریه میکنه میگه زندگیمون داره از هم میپاشه بچمون گناه داره میدونم ربطی به اون خانوم داره 

حتی فهمیدم اون خانوم کلا تو کار دعاست برای شوهر مادرشوهر و دامادشون و همه دعا میگیره خودشم برام تعریف کرد که من هر مشکلی دارم با دعا حلش میکنم .

تو روخدا کمکم کن بخدا دیگه بریدم نمیدونم اومد خونم چه غلطی کرد که زندگیمون از این رو به اون روشد .

با شوهرم خیلی خونه رو گشتیم ولی چیزی پیدا نکردیم

تو روخدا بهم بگو چیکار کنم زندگیم مثل قبل بشه دیگه بریدم .اگه این وضع ادامه پیدا کنه مجبوریم طلاق بگیریم 😭

عزیزم من یکسال پیش دوست شوهرم با خانومش که اصلا نمیشناختم اومدن شهرما ویه ماه خونم موندن‌.بعد اومدنش ...

الهی عزیز دلم .

خانه و خانواده حریم داره هر کسی رو وارد زندگی تون نکنید بخصوص افرادی که نسبت فامیلی ندارن و حتی اقوام هم با افراد درستکار و... رفت و آمد کنید .

همه ی ما انسانها با توجه به اعمال و رفتارمان هاله های انرژی و موکل هایی رو همراه داریم که وقتی باهم رفت و آمد داریم اون انرژی ها روی زندگی ها موم اثر میزارن 

چشم زخم ها رو دست کم نگیرید .

و وای از اینکه ندانسته از!افراد ناشناس و بی علم دعا میگیرید ک نمی‌دانید دعاست یا جادو ...

خواهر نازنینم انداختن دعا در آب و یا سوزاندن و ... اثر آنها رو بدتر میکنید .البته خب شما علم نداشتید ایراد نداره الان باید حل چاره کرد

الان شما تاپیک هام رو بخونید کاااامل 

تاپیک حرز رو بخونید و برای خودتون و همسرتون انجام بدید .

تاپیک ابطال سحر رو مرتب انجام بدید 

بخصووووووص آیات ۶۰ قاف رو که سحر هزاران ساله رو باطل میکنه 

آیات ۶۰ قاف قرآن هررررر سحر و طلسمی رو باطل میکنه ه:

آیه ی 246 سوره مباركه بقره

۲.آیه ی 181 سوره مباركه آل عمران

آیه ی 77 سوره مباركه نساء

آیه ی 27 سوره مباركه مائده

آیه ی 16 سوره مباركه رعد

همونطور ک توی تاپیکم گفتم انجام بده

خواهرعزیز قرآن معجزه است .نور است خواهش میکنم خواهش میکنم در تمام مشکلاتتون پناه ببرید به قرآن .

شروع کن این کارها ک گفتم انجام بده .منم براتون دعا میکنم .مشکل شما حل شدنیه نگران نباشید .

لطفا لایک نکنید .

الهی عزیز دلم . خانه و خانواده حریم داره هر کسی رو وارد زندگی تون نکنید بخصوص افرادی که نسبت فامیلی ...

خیلی ممنون چشم انجام میدم 

ممنون جواب دادی 

یعنی امیدی هست زندگیم مثل قبل بشه ؟؟

خیلی ممنون چشم انجام میدم  ممنون جواب دادی  یعنی امیدی هست زندگیم مثل قبل بشه ؟؟

دورت بگردم من 

چرا امیدی نباشه 

یس و ناامیدی دامه شیطانه 

من دارم میگم زندگی تون مشکل نداره 

ایماااان دارم چند روز دیگه تاپیک میزنی و منو تگ میکنی و میگی مشکلاتم حل شده 

همت کن و عبادت کن و ابطال سحر ها رو انجام بده

لطفا لایک نکنید .

دورت بگردم من  چرا امیدی نباشه  یس و ناامیدی دامه شیطانه  من دارم میگم زندگی تون م ...

انشاالا عزیزم

واقعا ممنونم 

اگر مشکلاتم حل بشه یه عمر دعات میکنم عزیزم ممنون

دعایی برای وفاداری و دوری از خیانت مردبه زن دارین بهم بگین انجام بدم ؟

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز