2777
2789
عنوان

مردی ک پول نمی‌ده

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 32 پست
خب باید ازاول میگرفتی ک عادت میکرد

اول ک فک نمی‌کردم باهم ادامه بدیم روم نمیشد بعد خودم سرکار بودم لازمم میشد ولی هروقت میگفتم همون موقع هم نمی‌داد میپیچوند جواب نمی‌داد 

الان ک. بهم وابسته شده برعکس انتظار داره من همه جور براش وقت بزارم هر وقت بحث پول میشه قول وعده میده انجام نمی‌ده ولی خودش هرکار دلش میخواد می‌کنه 

رابطمون این اواخر شکرآب شده 

چون بهش اعتماد ندارم نیاز هام و در نظر نمیگیره 

کلی هم فالور دختر داره یا ت. دعوا بحثمون میشه اسم دختر.ی میاره بعد میگ تقصیر توعه عصبیم میکنی

خب وقتی میگ دوسم داره ازین نظر نتونه حمایتم کنه هوامو داشته باشه چطور میتونم بعد ازدواج هم م بهش تکی ...

خواهرمن چی میگی‌ من فکرکردم همسرته من همسرم توعقدیم رسممونه توعقدم پول نمیدن به دخترازباباش خرجش رومیگیره هرچندقانونی شوهربایدبده والبته اینم بگم شوهره منم اوایل دقیقااینجوری بودش مثل الان تویه مدت که گذشت غیرمستقیم متوجه اش میکردم که بایدپول بده وبعدخودش میگفتش پول بدم ومنم دریافت میکردم ولی اینجوری توتوقع غیرمعقول داری

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خودت کار کن عزیز من با وجود دوقلوهام توخونه کار پاره وقت میکنم و درامد دارم شوهرم جدا برام پول میز ...

اره ولی من پول لازم داشت خودم براش ۲۶میلیون زدم ب حسابش اونوقت ک من بیکار شدم دریغ ازین ک بپرسه چیزی لازم داری نداری پول بزنم ب کارتت انگار ن انگار 

حتما باید بهش بگی پول بده نه ته مبلغی ک میزنه ۲ت 

منم. واقعا ب این نتیجه رسیدم باید رفت سرکار 

ولی ایقد. روحیم ضعیف شده افسرده شدم بی انگیزه شدم دلم میخاد برم سرکار ولی نمیتونم فک میکنم کلی ضعف دارم 

از بچگی هم ایقد خونوادم کم گذاشتن حمایت نکردن ک بشدت استرسی شدم 

میبینم اون اینطوری می‌کنه بیشتر افسردم می‌کنه 

خب وقتی میگ دوسم داره ازین نظر نتونه حمایتم کنه هوامو داشته باشه چطور میتونم بعد ازدواج هم م بهش تکی ...

خب توهم میگی دوسش داری پس تو چرا از لحاظ مالی حمایتش نمیکنی؟

همش شما باید تکیه کنی؟؟اونم آدمه 

هر جور که مطلوبِ خودت هست، همان باش.
اره ولی من پول لازم داشت خودم براش ۲۶میلیون زدم ب حسابش اونوقت ک من بیکار شدم دریغ ازین ک بپرسه چیزی ...

حق داری و‌خیلی سخته

من ایدی سروشمو میدم

سروش بهم پیام بده

از کارم بگم‌واست اگه دوس داشتی و‌خوشت اومد کمکت میکنم ک توام دستت جیب خودت باشع 

برای زن مستقل بودن خیلی لذت بخشه 

@atefeh914

خب توهم میگی دوسش داری پس تو چرا از لحاظ مالی حمایتش نمیکنی؟ همش شما باید تکیه کنی؟؟اونم آدمه 

منم وقتی لازم داشته کمکش کردم 

عمرم وقتمو کنارش میگذرونم سعی کردم حالش خوب کنم 

ولی وقتی میبینم از سمت اون فقط حرف هس تا عمل انگیزم ب ادامه از دست میدم 

منم وقتی لازم داشته کمکش کردم  عمرم وقتمو کنارش میگذرونم سعی کردم حالش خوب کنم  ولی وقتی ...

آها خب پس بگو...!!!

وقتی میبینی یجایی ارزشت حفظ نمیشه سریع برو...وقتی بدردت نخوره امروزم بدردت نمیخوره تا ابددددم بدردت نمیخوره

آها خب پس بگو...!!! وقتی میبینی یجایی ارزشت حفظ نمیشه سریع برو...وقتی بدردت نخوره امروزم بدردت نمیخ ...

😮‍💨

اره من هم همین فکر و میکنم 

میگ میدم یا فلان کار میکنم ولی هیچ هیچ هیچ 

بعد وقتی هم راجبش حرف میزنم میگه تحقیرش کردم 

😮‍💨 اره من هم همین فکر و میکنم  میگ میدم یا فلان کار میکنم ولی هیچ هیچ هیچ  بعد وقتی ...

ببخشید ولی ازون تیکه تحقیر خندم گرفت😂

خودش داره خودشو تحقیر میکنه حرفو میزنه بعدش فلنگو میبنده😂درسته تحقیر کار خوبی نیست ولی اینو تا میتونی تحقیر کن کمشه

قصد ازدواج اما ت عمل انگار منو فقط برا خودش میخواد ن منو برای خودم 

پس توقع بیجایی داری... حالا هروقت خطبه عقدت خونده شد بگو ازدواج ...

سلام.مادر سه دختر هستم .سال ۹۸وقتی دختر سوم را باردار بودم بی خوابی های شبانه مرا با نی نی سایت آشنا کرد وقتی هدیه خدا به دنیا آمد چند ماهی از نی نی سایت دور شدم و بعد باز برگشتم چند وقتی دیدم و‌خواندم دعواهای مادر شوهر و جاری و عروس و زن برادر .سپس خواستم با کاربری جدید وارد شوم .پس قدیمی هستم هرچند تاریخ عضویتم  جدید است

خوب نمی خواد زنش بشی این که دیکه واضح ..پولش را خرج شما نمی کنه داره پس انداز می کنه ...

سلام.مادر سه دختر هستم .سال ۹۸وقتی دختر سوم را باردار بودم بی خوابی های شبانه مرا با نی نی سایت آشنا کرد وقتی هدیه خدا به دنیا آمد چند ماهی از نی نی سایت دور شدم و بعد باز برگشتم چند وقتی دیدم و‌خواندم دعواهای مادر شوهر و جاری و عروس و زن برادر .سپس خواستم با کاربری جدید وارد شوم .پس قدیمی هستم هرچند تاریخ عضویتم  جدید است