2777
2789
عنوان

مردی ک پول نمی‌ده

270 بازدید | 32 پست

من سرکار بودم ی چن ماهی بیکار شدم 

حالا ب طرفم  گفتم ماهیانه بمن بده گف باش چشم یا ندارم آمد دستم باش میدم بهت 

دوماه س ماه چارماه گذش خبری نشد در عوض خودش هی میگف داره می‌ره این کشور این جزیره اون جزیره دریغ از این ک بپرسه تو پول لازم داری نداری هیچی 

مناسبت ها هم ک میشه تبریک نمیگ وقتی بهش هم میگی میگ من بلد نیستم چشم دفه بعدمیگم حالا هنوز دفه بعد نرسیده ببینم میگ یا نه ولی خلاصه 

بعد انتظار داره رابطه خوب پیش بره 

حتما باید بهش بگی پول میخام تا بده وگرنه هیچ 

س سال هم میگذره 

شدم ی آدم بی انگیزه و بی هدف حداقل انتظار داشتم ب عنوان کسی ک باهاشم مرده بالاخره آدم دلش میخواد مردش هواشو داشته باشه باعث پیشرفتش بشه 

ولی هیچ اتفاقی نیوفته

من واقعیتش شغل ندارم پول ت جیبی هم خیلی کم دارم ینی ایقد ک همه چی گرونه افسرده شدم از بی پولی بی انگیزه شدم برا همه چی 

شما باشین از همسرتون دلتون نمیخاد ماهیانه بده؟ به خودتون 

این ک بگ زن این مبلغ برا تو یا بپرسه چیزی لازم داری نداری پول داری اگ نداری بزنم برات 

ن این ک. بگ. هروقت خواستی بگو تا بزنم برات

خب یبار ت روت میشه بگی دوبار سه بار ولی ن همیشه و هرماه من روم نمیشه و خیلی سخته بخاطر همین حس بد تصمیم گرفتم فاصله بگیرم جداشیم 

بهش هم گفتم ت. قرار بود بهم ماهیانه بدی ندادی هی گفتی این ماه اون ماه ولی هیچ فقط منو برای خودت میخوای منو برای خودم نمیخای ینی این ک حال من خوب باشه یا نه مهم نیست

شما بودین چ میکردین

دوست پسرت یا شوهرت ..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ بالاخره 

سلام.مادر سه دختر هستم .سال ۹۸وقتی دختر سوم را باردار بودم بی خوابی های شبانه مرا با نی نی سایت آشنا کرد وقتی هدیه خدا به دنیا آمد چند ماهی از نی نی سایت دور شدم و بعد باز برگشتم چند وقتی دیدم و‌خواندم دعواهای مادر شوهر و جاری و عروس و زن برادر .سپس خواستم با کاربری جدید وارد شوم .پس قدیمی هستم هرچند تاریخ عضویتم  جدید است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طرفت دوست پسرته؟

اگه دوست پسرته انتظار بی جایی هست و هیچ وظیفه ای نداره حالا مناسبتا درسته انتظار کادو داشته باشی اما نسئولیتی در برابر خرج شما نداره

من یک ولد از طایفه ای غرق کثافت!یا کل نژادم همگی اهل عبادت.من اهل جنون اهل نماز اهل نجابت.هر طور که باشم به کسی یا احدی چه؟
چرا وظیفش میدونی؟ با زحمت خودش بدست آورد.بخواد میده.نخوادم نمیده.  اگه به پول احتیاج داری دنب ...

خب وقتی میگ دوسم داره ازین نظر نتونه حمایتم کنه هوامو داشته باشه چطور میتونم بعد ازدواج هم م بهش تکیه کنم یا اصلا میتونم امیدی داشته باشم ب ازدواج باهاش یا من سرگرمیم براش

چون منم وقت عمرم باهاش میگذرونم رابطه ای س ساله باشه 

همش میگ ندارم 

واسه این می خوای جدا شی؟؟؟؟؟! شاید واقعا یادش میره 

فاصله گرفته بودم ازش چون حس ناامیدی ازش گرفتم فک کردم منو برای خودم نمیخاد 

هرچی هم راجب پول صحبت میکنم انگار هیچ نداره. ای از الان اینطوری پس فردا ت زندگی معلوم نیس چطور باشه یا اصلا باهام ازدواج می‌کنه یا سرکارم

خودت کار کن عزیز

من با وجود دوقلوهام توخونه کار پاره وقت میکنم و درامد دارم

شوهرم جدا برام پول میزنه

خودمم‌براخودم کار میکنم 

دس ادم جیب خودش باشع دیگ لذتی داره 😇