2777
2789
عنوان

فقط مامانهای که بچه دارن بیان اینجا . ممنون

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 25 پست

همینطور در حضور پسرت، به شوهرت بیشتر محبت کن

در غیابش ازش تعریف کن (اما زیاده روی نه) 

باباش هر از گاهی براش هدیه بخره

دو نفری باهم برن شهر بازی (که بچه ها خیلی دوست دارن) 

خلاصه به طرق مختلف، پسرت رو متوجه ی علاقه ی پدرش کن

پدر ها خودشون میرینن به روابطشون با بچه ها بعدشم به لنگ مادرا میندازن.

اکثر بچه ها خصوصا تو دهه های پایین تر از پدراشون میترسن و دوست ندارن پدراشون خونه باشن.علت رفتار ناشیانه پدر هاست.

فک میکنن هر چی شاخ تر باشن جذاب ترن و بچه به حرفشونه.ولی متاسفانه ریدن با این تز فکریشون!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم ولش کن به حال خودش طبیعیه.پسرا همینجوری ان.پسرمنم ۵سالگی میگفت مامانو بیشتر ازبابا دوست دارم.و ...

خدا کنه ...پسرت الان چند سالشه؟ 

چند روز پیش باباش از سر کار اومد سلام نکرد . وقتی باباش رفت دستشویی دستش رو بشوره بهش گفتم باید به بابا سلام کنی ....

وقتی از دستشویی اومد دوباره سلام نکرد ...ولی چند دقیقه بعد اومد نقاشی اش رو به باباش نشون داد و ماچش کرد ....

شوهرم هم کمی لجبازی میکنه ، نمیخواد جلوی بی ادبی های پسرم کم بیاره 

خدا کنه ...پسرت الان چند سالشه؟  چند روز پیش باباش از سر کار اومد سلام نکرد . وقتی باباش رف ...

حالا شوهرت هر کاری هم میکنه.اصلا  از فضولی ها و خرابکاری ها بچه بش هیچی نگو

چون ناخوداگاه رفتارشون با بچه بد میشه

از سر کار خسته هم هستن دیگه لجشونو رو بچه در میارن

_الو مامان جونم سلام خوبی؟                                          _سلام مادر خوبم.                                                              _خدا رو شکر(و من خوشبخت ترینم)

خدا کنه ...پسرت الان چند سالشه؟  چند روز پیش باباش از سر کار اومد سلام نکرد . وقتی باباش رف ...

۸سالشه.بنطرم شما بهش نگو سلام به بابا کن.کلی بگید که وقتی کسیو میبینی بایستی سلام کنی.شبها واسش قصه راجع به پدر داشتن و رابطه با پدر بگید..‌.درکل خیلی بچه ست بزارید به حال خودش.پدرشم کم کم نرم میشه.

یه روز خوب میاد

بنظرم اشتباه میکنی که به پسرت مستقیم میگی اینجوری بیشتر حساسش میکنی

باباش میاد بگو اخ جون بابا اومد بدوییم مسابقه کی زودتر میپره بغل بابا سلام میده هر دو باهم بریم سمت در بغل و بوسه و سلام

هم یخ روابطپدر و پسری میشکنه هم از حالت دستوری خارج میشه

وااای همتون عشقید به خدا ، چقدر راهکارهای مناسب دادید . ممنونم . یه کم دلم آروم شد . 

فقط میترسم پسرم به این بی علاقگیش به باباش ادامه بده ....باباش خیلییی دوسش داره . تازگیا پسرمون مریض شده بود داشت دیوونه میشد از غصه ...ولی متاسفانه احساساتش رو توی کلام بروز نمیده حتی در برخورد با من ...عاشق منه . ولی تو پیامک بهم میگه دوستت دارم ولی رودررو بهم نمیگه و این خیلی واسه یه زن سخته ...

خوب من با این قضیه کنار اومدم چون میدونم دوستم داره ولی بچه که درک نمیکنه ...

با پسرمون هم خیلی بازی می‌کرد قبلا ...حتی براش فوتبال دستی خریده بود کلی کیف میکردن دوتایی ...ولی بديش اینت وقتی بچه حرف زشت میزنه یا کار بد میکنه عصبی میشه دعواش میکنه گاهی هم میزنه ...

بنظرم اشتباه میکنی که به پسرت مستقیم میگی اینجوری بیشتر حساسش میکنی باباش میاد بگو اخ جون بابا اومد ...

گفتم ولی وقتی باباش اومد داخل فقط من بودم که سمت در میدویدم 🤣🤣پسرم د. کمال پررویی روی مبل نشسته بود

گفتم ولی وقتی باباش اومد داخل فقط من بودم که سمت در میدویدم 🤣🤣پسرم د. کمال پررویی روی مبل نشسته بو ...

مهم نیست بروش نیار اصلا فهمیده براتون این مساله مهمه افتاده رو دور لجبازی

دو سه بار دیگ قشنگ شما برو جلو در تو کار بوس و بغل مطمئن باشه از حسادت اینکه داره باباش شمارو بغل میکنه هم شده میاد دفعه بعدش دم در