2777
2789

سلام مامان ها ...

یه پسر ۵ ساله دارم . شوهرم عاشق بچه بود از اول ...و عاشق پسر دار شدن ...

تا چند ماه قبل پدر و پسر به هم بدجوری وابسته بودن. شغل شوهرم شیفتی هست یعنی بعضی شبا نمیاد خونه . قبلا پسرم باباش که نبود بغض می کرد .دلتنگی می‌کرد...خلاصه چشمش به در بود باباش بیاد زودتر ...

اینم بگم پسرم خیلی شیطون و لجباز هست . چیز میز پرت میکنه . یه مدت حرف بد یاد گرفته بوود میزد (  از تو یه فیلم متاسفانه یاد گرفت) ...پدرش خیلی دعواش می‌کرد.  اون هم با پدرش لج می‌کرد و روزهایی که پدرش خونه بود بی ادب میشد ....بارها به شوهرم گفتم بی تفاوت باش و دعواش نکن بدتر میکنه ولی میگفت نه تو لوسش کردی و پشتش در اومدی و ....حتی چند هفته پیش لجبازی کرد باهامون اسباب بازی اش رو پرت کرد سمت تلویزیون و شیشه اش شکست و شب عیدی  مجبور شدیم دوباره تی وی خریدیم....اون لحظه که تلویزیون رو شکست خودش خیلی ترسید  وحشت کرده بود ، پدرش هم کتکش زد و دعواش کرد ....

حالا یه مدته پسرم پدرش از سر کار میاد بزور بهش سلام میکنه گاهی سلام نمیکنه من تذکر میدم سلام میکنه البته با اکراه ...به پدرش گفتم زیاد باهاش بازی کن . ولی خوب اون بنده خدا هم خسته است . ولی گاهی که باهاش بازی می کنه باهاش خوبه ولی وسط بازی یه مرتبه دعواشون میشه ....جدیدن پسرم دلتنگ باباش نمیشه . مثلا پدرش زنگ میزنه میگم بیا حرف بزن نمیاد....از همه بدتر اینکا دو سه بار تا حالا بهم گفته بابا از سر کار میاد خونه بدم میاد . واسه چی میاد خونه 😔😯

خیلی ناراحتم. اگه به پدرش بگم از غصه داغون میشه . آخه میدونم پسرمون رو خیلی دوست داره . رابطه من و باباش هم خیلی خوبه . ولی گاهی من پدرش رو بغلمیکنن بوس میکنم بدش میاد . 

نمیدونم چیکار کنم . ممکنه رفتارش دوام داشته باشه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر منم همینطوریه😐

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

بچه ها کینه ای نیستن از هرکی بیشتر محبت ببینن سمت اون میرن ..

اول آخر هم مامانی هستن بخصوص پسر بچه ها 

خدایا یکاری کن مجبور بشم به همه شیرینی بدم 🙃😆.      ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

بچس  دیگه چقد جدی میگیری 

فقط نکته ای ک تو رابطه باید یادت باشه هیچ وقت بده شوهرت و به پسرت نگو ک ازش بدش میاد

و  بالعکس از خرابکاری ها ی پسرت ب شوهرت نگو 

و ب جاش از پسرت تعریف کن  

_الو مامان جونم سلام خوبی؟                                          _سلام مادر خوبم.                                                              _خدا رو شکر(و من خوشبخت ترینم)

اولا انقدر پدرش پدرش نگو، شوهر شماهم هست.

دوما به نظرم همسرتون خیلی سر به سر بچه میذاره اذیتش میکنه، باعث شده بچه دیگه باهاش راحت نباشه دیگه باهاش حال نکنه، زیادی رو مخ بچه رفتن و صبر و تحملشو محک زدن هم خوب نیست، تربیت کردن به این نیست که هرروز استانه تحمل بچه رو کمتر و کمتر کنید و انقدر بچزونیدش که تهش به نقطه جوش برسه همش.

اومدنت به نی نی سایت با خودته رفتنت با خدا

عزیزم ولش کن به حال خودش طبیعیه.پسرا همینجوری ان.پسرمنم ۵سالگی میگفت مامانو بیشتر ازبابا دوست دارم.و اصلا سمت باباش نمیرفت.بزرگتربشه بیشتر سمت پدرش میره.خیلی کوچیکه که بخواد درکی از مثلا تنفر از پدرش داشته باشه.اون فقط یه خاطره بد تو ذهنشه که به مرور پاک میشه

یه روز خوب میاد

حالا یه مدته پسرم پدرش از سر کار میاد بزور بهش سلام میکنه گاهی سلام نمیکنه من تذکر میدم سلام میکنه ا ...

پسرتون تو سن التی هست راجبش مطالعه کنید تو این سن دور شدن از والد هم جنس و چسبندگی ب والد جنس مخالف تا حدودی طبیعیه ولی خب باید درستش کرد ن اینکه بدترش کرد ک همسرتون داره بدترش میکنه

من وعشقم و دختر نازمو و دوقلوهام🧡

متاسفانه خیلی از پدر و مادرها بچه رو فقط تو زمان بچگی و روزهای شیرینش دوست دارن. همون روزایی که هنوز بی ادبی نمیکنه و خواسته های کمی داره. همسر شما هم از این دست افراد هستن و کاریش نمیشه کرد. اتفاقا به نظر من بهش بگید که رفتارش باعث شده پسرتون از حضورش لذت نبره

حالا یه مدته پسرم پدرش از سر کار میاد بزور بهش سلام میکنه گاهی سلام نمیکنه من تذکر میدم سلام میکنه ا ...

سلام عزیزم بیشتر بنظر من بیشتر بخاطر سنشه  ..بچه ها تو هر سن و سالی یه سری حالتای روحی روانی خاصی دارن ..بهش سخت نگیرید شما مث همیشه با خودش و خودتون خوب باشید کم کم به روال عادیش بر میگرده من یادمه دو تا دخترام تو ۵ و ۶ سالگی خیلی یخ شده بودن مث زمان ۳ و ۴ سالگی شون محبتشون ابراز نمیکردن

وقتی با بچه ۵ ساله میخاید برخورد کنید همه چیزو از دید اون ببینید نه از دید آدم بزرگ،شوهرتون خیلی سخت گرفته ،همه بچه ها تو یه سنی لجباز میشن و وسیله پرت میکنن ،الان که با هم نسازن هر چی پسرتون بزرگتر بشه از هم دورتر میشن...

اره نگران نباش به شوهرت بگو با خودش ببرتش پیاده روی پارک سوپری فضا بیرون خونه بیشتر داشته باشن و تو حضور نداشته باش دوتایی باشن