کیا ذات شوخ طبعی دارن هم میخندن هم اینکه همرو میخندونن و ادم حوصله سر بری نیستن و میدونن با چی و چطوری شوخی کنن یکم به ما یاد بدین من خودم ادم اجتماعی و شوخی هستم اما میخوام ذهنمو خلاق تر کنم در این باره🥰🤤✌️
من شوخم ولی اطرافیان ام یبس تشریف دارن طنز برخورد میکنی فکر میکنن اوسکلی😐😐
دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁
یه دختره همکلاسیمون بود خیلی شوخی میکرد و اینا بعدش که صمیمی تر شد دیگه همههه رو مسخره میکنه قد و وزن و ظاهر و .... همه چیزو مسخره میکنه لطفا اینطوری نباشین
خواهر کوچیکم همیشه از خونواده یه اصطلاح و جمله های درخشانی رو میندازه سر زبونش و انقد میگه و ادا در میاره که اون جمله ورد زبون هممون میشه با همه چی شوخی داره
من شوخم ولی اطرافیان ام یبس تشریف دارن طنز برخورد میکنی فکر میکنن اوسکلی😐😐
دقیقا
من راهنمایی که بودم کل مدرسه باهم اوکی بودیم ولی وقتی رفتیم دبسرستان من باز به خندوندن و خندیدن ادامه میدادم یه روز دوست صمیمیم بهم گفت اینجا اینا جوری نگات میکنن انگار اسکلی نکن این شد گذاشتم کنار
دقیقا همینطوره 🥰✌️ بعضی چیزارو قشنگ نیس باعاشون شوهی کنی مثل تولد ظاهر نژاد
کلا طوری هست که همش میگه ما پولداریم و یه نگاه از بالایی به همه داره ... اگه کسی هم وضعیت مالی بدی داشته باشه دیگه نگاه به اون شخص نمیکنه و وضعیت مالش هم مسخره میکنه انگار اصلا قلب نداره
کلا طوری هست که همش میگه ما پولداریم و یه نگاه از بالایی به همه داره ... اگه کسی هم وضعیت مالی بدی د ...
دیگ اسم این ادم شوخ طبع نمیشه گذاشت این ادم از کمبود شعور رنج میبره و هیچ احترامی برای هیچ جایگاهی قائل نمیشه همیشه از این ادمای این شکلی خوشم نمیومد😣✌️