2777
2789
عنوان

شوخ طبعا😍✌️

109 بازدید | 16 پست

کیا ذات شوخ طبعی دارن هم میخندن هم اینکه همرو میخندونن و ادم حوصله سر بری نیستن و میدونن با چی و چطوری شوخی کنن یکم به ما یاد بدین من خودم ادم اجتماعی و شوخی هستم اما میخوام ذهنمو خلاق تر کنم در این باره🥰🤤✌️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من شوخم ولی اطرافیان ام یبس تشریف دارن طنز برخورد میکنی فکر میکنن اوسکلی😐😐

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

من یخم باز بشه میگم و میخندم

یه دختره همکلاسیمون بود خیلی شوخی میکرد و اینا بعدش که صمیمی تر شد دیگه همههه رو مسخره میکنه قد و وزن و ظاهر و .... همه چیزو مسخره میکنه لطفا اینطوری نباشین

ولی در کل ادمایی شوخ و باحال خیلییی خوبن

خواهر کوچیکم همیشه از خونواده یه اصطلاح و جمله های درخشانی رو میندازه سر زبونش و انقد میگه و ادا در میاره که اون جمله ورد زبون هممون میشه با همه چی شوخی داره

شآیَد زَبوُنَم روٰ کُنتُرُل کُنَم وَلی طَرز نِگآهَم اَز صَدتآ فُحش بَدتَرِه

بله هستن اینطور ادما در حالی ک هر کسی استعداد خندوندن دیگران رو نداره این خودش یه توانایی محسوب میشه🥰✌️

دقیقا 

من راهنمایی که بودم کل مدرسه باهم اوکی بودیم ولی وقتی رفتیم دبسرستان من باز به خندوندن و خندیدن ادامه میدادم یه روز دوست صمیمیم بهم گفت اینجا اینا جوری نگات میکنن انگار اسکلی نکن این شد گذاشتم کنار 

من یخم باز بشه میگم و میخندم یه دختره همکلاسیمون بود خیلی شوخی میکرد و اینا بعدش که صمیمی تر شد دیگ ...

دقیقا همینطوره 🥰✌️

بعضی چیزارو قشنگ نیس باعاشون شوهی کنی مثل تولد ظاهر نژاد 

دقیقا  من راهنمایی که بودم کل مدرسه باهم اوکی بودیم ولی وقتی رفتیم دبسرستان من باز به خندوندن ...

چقدر بد جای دیگ چی همونطوری هستی یا برای همیشه گذاشتی کنار

دقیقا همینطوره 🥰✌️ بعضی چیزارو قشنگ نیس باعاشون شوهی کنی مثل تولد ظاهر نژاد 

کلا طوری هست که همش میگه ما پولداریم و یه نگاه از بالایی به همه داره ... اگه کسی هم وضعیت مالی بدی داشته باشه دیگه نگاه به اون شخص نمیکنه و وضعیت مالش هم مسخره میکنه انگار اصلا قلب نداره

کلا طوری هست که همش میگه ما پولداریم و یه نگاه از بالایی به همه داره ... اگه کسی هم وضعیت مالی بدی د ...

دیگ اسم این ادم‌ شوخ طبع نمیشه گذاشت این ادم از کمبود شعور رنج میبره و هیچ احترامی برای هیچ جایگاهی قائل نمیشه همیشه از این ادمای این شکلی خوشم نمیومد😣✌️