2777
2789
عنوان

پسوریازیس

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 38 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بله درمان قطعی نداره متاسفانه کل بدنش شده یه کوچولو ولی زده

منم داشتم خارش داره پوسته پوسته می شه می کنی دوباره فردا پوسته می ده دکتر زیاد رفتم فایده نداشت از این خانمهایی که وسایل بهداشتی می فروشن مشاور می دن یه اسپری آرگان یه اسپری خشخاش داد گفت قاطی کن بزن خیلی خیلی عالی بود من پارسال گرفته بودم تموم شده بود کف سرم عالی شده بود ولی متاسفانه بیماری خود ایمنی هست دیگه امسال دیدم دوباره سرم داره پر می شه دوباره ازش گرفتم ۷۰۰

سیستم ایمنی چطور تقویت کنیم

مصرف مکمل ویتامیل برنامه عذایی سالم مصرف سبزیجات و فیبر

شاید کسی باور نکنه یا کم ارزش بدونه این چیزارو اما میتونم بگم ۵۰ درشد ماجرا و تاثبر خیلیییی زیادی با لایف استایل سالم داره

دکتر به بابام گفتن گویا یک آمپول جدید اومده ولی باید برن جزءبیماران خاص تا این آمپول رو بتونن بخرن و ...

همین که گرونه ،دونه ۱و نیم ایناس مگه بری  سازمان نظام دارو با کلی داستان بگیری ،بعدم ضخامت قطر امپول هاانگار دوتا انگشت کنار همن و ترسناکن

مصرف مکمل ویتامیل برنامه عذایی سالم مصرف سبزیجات و فیبر شاید کسی باور نکنه یا کم ارزش بدونه این چیز ...

آره دقیقا ۳روز روزه گرفتم پوست سرم بهتر شد به خوردو خوراکم بستگی داره والبته استرس که من بشدت دارم

.

دکتر به بابام گفتن گویا یک آمپول جدید اومده ولی باید برن جزءبیماران خاص تا این آمپول رو بتونن بخرن و ...

بله یه امپول هست فقط حلال احمر و کمیته امداد باید بری و اونا دارن

من رفتم گفتن اسمتو بنویس تا سه ماه دیگه بهت برسه :/

البته فکر کنم ازاد هم میفروختم اما بالای میلیون پولش بود