2777
2789
عنوان

چی بخورم تپل شم؟

344 بازدید | 38 پست

سلام چطورین؟

من چند وقت دیگه عقدمه ولی خیلی ضعیف و لاغرم می‌خوام یکم تپل بشم اشتهام خوبه خیلی میخورم ولی بازم لاغرم 

چی بخورم بیشتر که یکم هیکلی بشم ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم چن وقت دیگه عقدمه میخوام لاغر شم 

بیا پنج کیلو وزنمو بدم بهت😂

«پرسیدند:آیا‌ او را در حدِ مرگ دوست داری؟        گفتم:بالای قبرم از او صحبت کن و ببین چطور مرا زنده می کند...🌱🤍»                                                                «چگونه می‌شود به شاخه‌ی شکسته فَهماند که باد عذر خواهی کرده است...؟❤️‍🩹»                                                    #محمود_درویش🌱💎

جوانه گندم بخور البته باید فرآوری شده باشه من خودم مصرف کردم نتیجه گرفتم خودم فروشنده هستم نمیگم از من بخری یا تبلیغ نمیکنم هر جا دیدی بخر مصرف کن یه بسته هست توش بیست تا داره دلستر هم چاق می‌کنه چهار شیره و ارده مخلوط کن صبح ها بخور چاق کنندس

دقیقا استخون میترکونه

عزیزم اینکه ادم وقتی متاهل میشه چاق میشه بخاطر چیه؟ 

ببخشید ربطی ب ر.. ابطه داره؟

«پرسیدند:آیا‌ او را در حدِ مرگ دوست داری؟        گفتم:بالای قبرم از او صحبت کن و ببین چطور مرا زنده می کند...🌱🤍»                                                                «چگونه می‌شود به شاخه‌ی شکسته فَهماند که باد عذر خواهی کرده است...؟❤️‍🩹»                                                    #محمود_درویش🌱💎