2777
2789
عنوان

دلم پول میخواد داشته باشم

117 بازدید | 10 پست

ناخنامو کاشت میکردم 

ابروهامو میکرو و موهامو کراتین دندونامو کامپوزیت اما ی شوهر گدا دارم ک ی هزاری میخواد خرج کنه سکته می‌کنه برام

عزیزم خودت کار کن پول دربیار الان دیگ زمونه اینجوری نیست چشمت ب دست پدر یا شوهر باشه..

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم؛ اما دلم می خواست معنای زندگی ام، چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.. .

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ازکراتین بدم میاد

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️
چرا 

همش موهات می ریزه چ فایده

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️
چرا 

ولی یه دوست دارم موهاش لخته لخته صاف صاف مثل کراتین شده ها خیلی قشنگه

سلام

کاردرمنزل

بانک آینده یه برنامه داره به اسم آبانک

افرادی ک تو این برنامه به صورت غیر حضوری و کاملا رایگان حساب باز میکنن و کارت بانک آینده هم رایگان درب منزل دریافت میکنند

این کار برای تبلیغات بانک آینده هست تا مشتری جذب بانک بشه به جای پرداخت میلیاردها تومن به صدا و  سیما برای تبلیغات این پول رو به خود مردم میدهند

مراحل کار:

اول از کافه بازار یا سایتش برنامه آبانک بانک اینده رو دانلود کنید پس از احراز هویت و افتتاح حساب کد معرف رو وارد کنید

کد معرف:       hm3q2

بعد از وارد کردن کد معرف به شما هم کد معرف اختصاصی

میدهد ک هر فردی کد شمارو بزنه بلافاصله 50 تومان به شما به ازای هر نفر بدون سقف واریز میشود.

شما میتوانید کد خودتان را بین خانواده و آشنایان و اقوام فضای مجازی پخش کنید و با واردکردن هر نفر پول پاداش بگیرید این کار کاملا قانونی و رایگان و متعلق به بانک آینده است. تا روزی 2ملیون تومن میتونید در بیارید تا دیر نشده شروع کن✅✅

خدایا مواظب بچه هام باش