2777
2789
عنوان

مادرشوهر

329 بازدید | 29 پست

سلام بچه ها من حدودا چند وقت ديگ ميرم سر زندگيم و با مادرشوهرم تو ي ساختمون قراره زندگي كنم هرچند خونمون مستقله و مال شوهرمه اما توي ي مجتمع هست خونه هامون و من بشدت از مادرشوهرم بدم مياد و اين دغدغه شده واسم ك بايد چيكار كنم و چجوري زندگيمو مديريت كنم كسي تجربشو داره؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هنوز نرفته ازش بدت میاد 

دوساله عقدم و تقريبا بيشتر وقتا خونشون بودم و كنار هم بوديم سر همين اين احساس پيش اومده و مقصر هم خودشه و اينو شوهرمم تا حدي متوجه شده حس ميكنم 

پیشگیری بهتر از درمانه. اگر در توانتون هست، بفروشین و دور شین. البته من تجربه‌ای ندارما اما از تحربه ...

اره خودمم همين بود نظرم اما شوهرم ميك تو اين وضعيت مملكت نميشه ريسك كرد فروخت منم اصرار نكردم ترسيدم

حس تنفرت رو بروز نده چون از چشم شوهرت می افتی همینطور باعث میشی روابطت با مادر شوهرت بدتر بشه

اره موافقم اما متاسفانه من از اون دسته ادمام ك قيافم همه چيو نشون ميده

بهش به اندازه احترام بذار وفاصلتو باهاش رعایت کن

همين سوالم همينه ك چطوري اينكارو كنم و بهش بفهمونم ك مدام نبايد بياد خونم يا مدام نبايد زنگ بزنه و سرش تو زندگي من نباشه چون بشدت فضوله و دخالت ميكنه

اره موافقم اما متاسفانه من از اون دسته ادمام ك قيافم همه چيو نشون ميده

اگر این کارو بکنی زندگی رو به خودت زهر کردی 

کن 13سال همسایه مادر شوهرم هستم

اولا بی تجربه بودم همش حالت تدافهی داشتم باهاش

بعد چند سال یاد گرفتم باهاش دوست باشم، الان خیلی خوبیم روزی یه ساعت تلفنی حرف میزنیم🙂

خدایا به من قلبی بزرگ بده آنقدر بزرگ که همه هستی در آن جای بگیرند.

همين سوالم همينه ك چطوري اينكارو كنم و بهش بفهمونم ك مدام نبايد بياد خونم يا مدام نبايد زنگ بزنه و س ...

خب عزیزم نمیتونی اینا روبهش بفهمونی چون کدورت پیش میاد شما که انقدحساسی بایدقبول نمیکردی انقدنزدیکش باشی