2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 29 پست
اگر این کارو بکنی زندگی رو به خودت زهر کردی  کن 13سال همسایه مادر شوهرم هستم اولا بی تجربه بو ...

خب من اوايل اينجوري بودم روزي چند بار تلفن و مراقبت و محبت و لطف عین مادر خودم اما دیدم ن سواستفاده داره میکنه با بدی جواب میده سر همینم ازش بدم اومده وگرن من اولش محیت و خوبی میکردم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب عزیزم نمیتونی اینا روبهش بفهمونی چون کدورت پیش میاد شما که انقدحساسی بایدقبول نمیکردی انقدنزدیکش ...

اول خودشو جور دیگ نشون داده بود من نمیدونسم اینجوریه وگرن قبول نمیکردم

همين سوالم همينه ك چطوري اينكارو كنم و بهش بفهمونم ك مدام نبايد بياد خونم يا مدام نبايد زنگ بزنه و س ...

دو ساله خونشون همش تشریف داشتی، الان یادت اومده از مادرشوهرت خوشت نمیاد؟! خداییش فازت جیه؟!!

دو ساله خونشون همش تشریف داشتی، الان یادت اومده از مادرشوهرت خوشت نمیاد؟! خداییش فازت جیه؟!!

عزیزم جای دعوا کامل بخون جوابامو 

اول جور دیگ خودشو نشون داده بود بعدم من با محبت و دوستی سعی کردم ک درست کنم اما دیدم ن بازم بدی میکنه و الا دنبال راه حلم چون دیگ دیدم خوبی و محبت جواب نمیده 

حالا فهمیدی فازم چیه؟

اول خودشو جور دیگ نشون داده بود من نمیدونسم اینجوریه وگرن قبول نمیکردم

همیشه همینه دیگه اول ذات اصلیشونوقایم مبکنن مادرشوهرخودمم همینه.میدونم بی تجربه ای ولی کاش باخونوادت مشورت میکردی.عزیزم از اول هرکاری میخوای بایدبکنی وقتی ازدواج کردی دیگه نمیشه کاری کرد

اگرم خونشون هستم چون شوهرم خواسته هستم

وگرن با میل و رغبت خودم نبوده و نیس 

بخاطر شوهرمه

همیشه همینه دیگه اول ذات اصلیشونوقایم مبکنن مادرشوهرخودمم همینه.میدونم بی تجربه ای ولی کاش باخونوادت ...

چیو با خانوادم مشورت میکردم؟

اونام مثل من

اونام بی خبر از ذات واقعی

اتفاقا خوبه که دویال رفت واومد کردی فقط تعجبم اینه چطور تواون مدت مادرشوهرتونشناختی

حماقت 

فک میکردم همه مث خودمن

جوری محبت میکردم ک مادر خودم ندیده بود این کارامو 

عین مادر خودم میدونسمش

اما اون فقط ظاهرش اینجوری بود از باطن از دشمن هم بدتر

خوشحالم و پشیمون نیستم ک دوسال رفتم و اومدم چون خیلی چیزارو فعمیدم و این خودش جلوی خیلی از مشکلاتی ک سر زندگیم میرم رو میگیره اما خب خاستم از تجربیات بقیه هم استفاده کنم

اگرم خونشون هستم چون شوهرم خواسته هستم وگرن با میل و رغبت خودم نبوده و نیس  بخاطر شوهرمه

اونجا خونه مادرشوهر شماست، نه شوهرت! به نظر من اگر عروسی برای خودش شخصیت قائل باشه، بدون دعوت خونه مادرشوهر نمیره، زیاد هم نمیره! نمیشه شما دوسال همش تو کله مادرشوهرت باشی، بعد از عروسی نخوای بیاد خونت!

اونجا خونه مادرشوهر شماست، نه شوهرت! به نظر من اگر عروسی برای خودش شخصیت قائل باشه، بدون دعوت خونه م ...

شوهرم میگ من هنو خونه خودم نرفتم و اینجا خونه منم هست و فقط خونه مامانم نیست بعدم مادرشوهرم تو ظاهر خوبه و میگ بدون هم نیاین اینجا اما خب کرمشو میریزه

کسی هم نکف نیاد خونم

همچین چیزی ک نمیشه هیچوقت

من فقط نظر خاستم برای مدیریت کردن