naznazoo مدیر استارتر عضویت: 1402/11/08 تعداد پست: 3029 عنوان بنظرتون تموم شد!؟هیچ امیدی نیس 255 بازدید | 62 پست نمیدونم شاید ۱۰روز بیشتره ازهم خبر نداریماخرین بار من چت دوطرفه پاک کردمبنظرتون چرا چیزی نگفتمنتظره من پی بدم چراهاش میشه بگیدذهنم درگیرش شده 1402/12/25 | 23:49 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
naznazoo مدیر استارتر عضویت: 1402/11/08 تعداد پست: 3029 هرچی هست تو نرو بنظرم صبر کن شاید بیاد خودش میدونی زیادافسرده بود ولی حقم نبود یه توضبحی بدعیه روز گفت چتو پاک نکنی من پاک کردم بعنی همچی تموم ولی دوست داشنم سوال کنه چرا
بانوکلئوپاترا عضویت: 1398/02/16 تعداد پست: 6247 بله عزیزم اولین پارتنرم! به نظرم تو اصلا کاری نکن و بذار ببین خوش چیکار میکنهاگر بخواد باید بخاطرت غرورش زیر پا بذاره نیومدم ارزش ندارهمیتونم دلتنگی سخته ولی تحمل کن تو ارزشت خیلی بیشتر ازیناس
naznazoo مدیر استارتر عضویت: 1402/11/08 تعداد پست: 3029 به نظرم تو اصلا کاری نکن و بذار ببین خوش چیکار میکنه اگر بخواد باید بخاطرت غرورش زیر پا بذاره ... بنظرم نمیاداین پسر بهم هیچ کار نکرد و توقع ایی نداشنم ولی میخاستمش الان اومدم ی پروف گذاشتم که ببینه💔😭
بانوکلئوپاترا عضویت: 1398/02/16 تعداد پست: 6247 بنظرم نمیاد این پسر بهم هیچ کار نکرد و توقع ایی نداشنم ولی میخاستمش الان اومدم ی پروف گذاشتم ... پس اصلا ارزشش ندارهبرای یکی تب من برات بمیرهسخته ولی میگذره غرورت وارزشت ارزشش بیشتر ازیناس
naznazoo مدیر استارتر عضویت: 1402/11/08 تعداد پست: 3029 پس اصلا ارزشش نداره برای یکی تب من برات بمیره سخته ولی میگذره غرورت وارزشت ارزشش بیشتر ازیناس اصلا دوست ندارم بهش فکر کنم ولی یهو ذهنم درگیرش میشهقلبم درد گرفته چرا حماقت بود یا عشق اخه بچه هم نبستم اونم ۲۶سالش بود
بانوکلئوپاترا عضویت: 1398/02/16 تعداد پست: 6247 اصلا دوست ندارم بهش فکر کنم ولی یهو ذهنم درگیرش میشه قلبم درد گرفته چرا حماقت بود یا عشق اخه ... حق داری عزیزم غیر ازین باشه جالب تعجبتو ی دختری با ی دنیا احساسولی صبور باش درست میشه سعی کن خودت سرگرم کتیالانم عید سرت کردم مهمانی میشهمیگذره عزیزم
naznazoo مدیر استارتر عضویت: 1402/11/08 تعداد پست: 3029 حق داری عزیزم غیر ازین باشه جالب تعجب تو ی دختری با ی دنیا احساس ولی صبور باش درست میشه سعی کن خود ... حقیقتا خیلی به غرورم برخورده من ادمی بودم اصلا فاز این رل اینا نبودم ولی همون اول همیشه از لزدواج حرف میزد چقد من ساده بودم
بانوکلئوپاترا عضویت: 1398/02/16 تعداد پست: 6247 حقیقتا خیلی به غرورم برخورده من ادمی بودم اصلا فاز این رل اینا نبودم ولی همون اول همیشه از لزدواج حر ... عزیزم درکت میکنم حق داریخیلی نباید روی حرف پسرا خساب کنیمن مطمئنم بر میگرده طرفتاین دیگه بستگی داره تو بخپای دوباره باهاش ادامه بدی یا نهدر هر صورت به راحتی بهش مخل ندهباید بدونه ارزش تو محیط بالاتر از این حرفاس
naznazoo مدیر استارتر عضویت: 1402/11/08 تعداد پست: 3029 عزیزم درکت میکنم حق داری خیلی نباید روی حرف پسرا خساب کنی من مطمئنم بر میگرده طرفت این دیگه بستگی ... منم ادمم لیاقت یه رابطه خوب دارم ولی فقط اینو میدونم اگه عدم ارتباطیم باشه به فکر منه💔😭 ولی اون از شرایط روحبش خبرداش چرا اومد تو زندگیمدوس دارم بهش پی بدم سرگرمیت بودم 💔💔
بانوکلئوپاترا عضویت: 1398/02/16 تعداد پست: 6247 منم ادمم لیاقت یه رابطه خوب دارم ولی فقط اینو میدونم اگه عدم ارتباطیم باشه به فکر منه💔😭 ولی اون از ... به نظر من اصلا اصلا هیچی نفرست براشاصلا یجوری رفتار کن یعنی ملا برات مهم نبودهقطعا لیاقت تو بهترینه ولی تو هیچ عکس العکلی نشون ندهاونم چیزی گفت تو خودت بالا ببر و نشون نده چقدر مهم بوده پسرا انقد لایق نیستن
naznazoo مدیر استارتر عضویت: 1402/11/08 تعداد پست: 3029 به نظر من اصلا اصلا هیچی نفرست براش اصلا یجوری رفتار کن یعنی ملا برات مهم نبوده قطعا لیاقت تو بهتر ... من فقط پروف گذاشتم بنظرت میبینه؟یعنی چکم میکنه!چون ۱ماه پیش افسردگیش حاد شده بود یه هفته ایی در ۲.۳روز یبار چت میکردیم اونم میگفت من هرشب چتهارو مبخوندم