2777
2789
عنوان

عکس کیکم 😔

2175 بازدید | 94 پست

بچه من و دوستام سرکار هرسری ی نفر صبحونه میاره 

یکی تخم مرغ یکی نون سنگک فلان 

من گفتم کیک بیارم گفتن ساده بیار اسمارتیز پودر نارگیل اینام نریز خواستی با یکم شکلات تزیین کن 

بچه ها دیشب کیک درست کردم 

بعد ببرم سرکار با بچه ها دور هم بخوریم 

یعنی دوستام 

بعد که کیک رو دیدن مسخرس کردن گفتن پس چرا هیچ سلیقه نداری تو چه بد تزیین کردی

درسته با شوخی گفتن 

ولی قلبم شکست 

حس بدی گرفتم 

سه نفریم 

سه تیکه گذاشتم تو ظرف 

طعمش خدایی خوب بافتش نرم 

یکی رو برا خودم کامل سس شکلات زدم 

اون دوتا رو رگه رگه ای 

الان عکس میذارم بگید واقعا بد بود ؟ 🥲

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

وسطی برا خودم زیاد سس زدم اون دوتا باب میل خانومای ایرادی 

چقدر خووشگله خدااایی اگه مثل تو بلد بودم سه هیج از بقیه جلوتر بودم. تازه جلو خانواده شوهرمم درست میکردم پز میدادم😐

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون❤🎈
وسطی برا خودم زیاد سس زدم اون دوتا باب میل خانومای ایرادی 

نه اتفاقا به نظرم خیلی هم خوبه( نظر منه البته )

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

چقدرم ماشاالله پف کرده کیکیتون اصلا مشخصه بافتشم خوبه 

خیلی خوبه کیکتون

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز