2777
2789
عنوان

عکس کیکم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2175 بازدید | 94 پست
از بغل هم ببین بالا عکس گذاشتم 

اره اتفاقا ۱۰۰ برابر از کنار قشنگتره

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم راز موفقیتون تو قبول شدن؟🙂

توکل به خدا. تلاش زیاد. مطمئن باش. اگر با تمام وجودت تلاش کنی راحت ترین هدف دنیا پزشکی دانشگاه تهرانه. هیچ وقت از رحمت خدا نا امید نشو. تاپیک قبولبت من رو هم تگ کن. یا حق

پزشک

عزیزن اسم‌کاربری تون اصن خوب نیس این کلمه ها خیلی انرژی منفی دارن حتی اگه به شوخی باشع به خودتون این صفات رو ندید گلم 

کیک تون هم معلومه خیلی خوشمزه و بافت نرمه خیلی خوب درست کردید اونا ام شعور نداشتن که درست تشکر کنن

درد را باران نمیشورد ولی.... زیر باران زیر باران گریه کن
2790
2778
2791
2779
2792