2777
2789
عنوان

فکر کنم خوشم اومده ...❤️‍🩹💔

397 بازدید | 28 پست

فکر میکنم از یه نفر خوشم اومده...اما مشکل اون نیست مشکل اینکه من میدونم بهم رسیدنمون خیلی سخته و تقریبا چندروز دیگه همه ارتباطمون قطع میشه...

باز همه اینا به کنار....کلا هروقت هرچی دلم بخواد نمیشه...انگشت رو هرچی میزارم دورتر میشه....

یه جورایی از لحاظ دوری تحت فشارم

گرچه که بابت شرایط کاریش میدونم دخترای خیلی خوب تر خیلی قشنگتر هستن و مطمئنم من به چشمش نمیام....

خیلی اوضاع بدیه

خدایا بهترین ها رو برای همه و من رقم بزن💫🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فراموس کردم فعلا تا ببینم چند ماه دیگه چی میشه اونم دختره خفن زیاد دورشه

اینم همینطور دخترای خفن ها خففففن دکتر و اینا....

خودشم خیلیییی فعاله (دست تو کارای مختلف زیاد داره)

هعی چی بگم...حالم واقعا گرفته اس...همون یه ذره اعتماد به نفسی که برای قیافم داشتم رفته همش فکر میکنم خیلی زشتم خیلی کمم

پزشکه کارای کناره دیگه ام داره 

کسی ذاتش سالم نباشه ب فرصت نیس هرطوری ک شده فرصت بهترین هم نداشته باشه ی طوری پیدا میکنه

ببین چطوری آدمیه چهارچوب دارع برا خودش یا ن بعدش تصمیم بگیر

وقتی صبح زود⏰بدلیل کاهلی ازخواب برخاستن راب تعویق می اندازید این جمله را در ذهن مرور کنید:باید برخیزم و کاری را انجام دهم که برازنده یک انسان است💙🌱
کسی ذاتش سالم نباشه ب فرصت نیس هرطوری ک شده فرصت بهترین هم نداشته باشه ی طوری پیدا میکنه ببین چطوری ...

آخه فقط بحث خواستن من نیست...

ما تقریبا از چندوقت دیگه ارتباطمون قطع میشه سرکلاس که میبینمش کاملا ساکتم صحبت نمیکنم میدونم شاید اخلاق بدیه ولی خب نمیدونم چرا اینطوری میشم...

بعدم اون در روز کلی دختر میبینه ذاتی فکر‌نمیکنم آدم هوس بازی باشه! منظورم از این حرف اینکه خودش یه ادم‌خیلی خوب و موفقی هست چهرشم خوبه! و خب طبیعتا همیشه ام ادم‌ دنبال یکی که خیلی پرفکته هست یعنی به نظرم خیلی باید ۲۰ باشه که بتونه دلشو ببره...و متاسفم فکر میکنم من ۲۰ نیست...و اونجوری نیستم که بتونم برگ برنده ای داشته باشم برای دل بردن ازش یا یه نشونه ای چیزی بهش بدم

آخه فقط بحث خواستن من نیست... ما تقریبا از چندوقت دیگه ارتباطمون قطع میشه سرکلاس که میبینمش کاملا س ...

ااشتباه دگ انرژی منفی ب خودت داری میدی اعتماد بنفس بایدی ک داشته باشی دختر بعدشم ب قیاقه نیس ب روح شخصیت ک جذب میکنه آدمی رو 《کسی هم ک ملاکش قیافه بهتر زیبایع بیانگر ذهنیت پوچع 》اگ معیارش خوشگلی باشه 

ولی باید اعتماد کنی ب خودت ایمان داشته باشی عشق ب جسم نیس ب قیافه هم نیس باور کن ب روح انسانهاست

وقتی صبح زود⏰بدلیل کاهلی ازخواب برخاستن راب تعویق می اندازید این جمله را در ذهن مرور کنید:باید برخیزم و کاری را انجام دهم که برازنده یک انسان است💙🌱
ااشتباه دگ انرژی منفی ب خودت داری میدی اعتماد بنفس بایدی ک داشته باشی دختر بعدشم ب قیاقه نیس ب روح ش ...

اخه با اون قسمت قضیه که دیگه نمیبینمش چیکار کنم؟همینجوریش نفوذی ندارم بقیش چی؟

🥲

اخه با اون قسمت قضیه که دیگه نمیبینمش چیکار کنم؟همینجوریش نفوذی ندارم بقیش چی؟ 🥲

شمارشو پیدا کن آمارشو هم بزن ببین چی ب چیه

شمارشو پیدا کن آمارشو هم بزن ببین چی ب چیه

یعنی سعی کنم امارشو دربیارم؟بعد چیکار کنم؟

یه چی دیگه بگم؟

میگفت میخواد بره خارج حالا نمیدونم دائم میخواد بره یا میره میاد🤦‍♀️اصلا همه چی قوز بالا قوز

نمیدونم از کجا پیدا کنمممم توروخدا بگین چیکار کنم؟