2777
2789

واقعا خز تر از این ادمایی نداریم که وقتی یه کاری انجام میدی یا یک چیزی میخری پولشو میپرسن خب مثلا میپرسی که چی؟مثلا خودشون واقعا قصد خرید ندارن واسه فضولی

تهش سیاهی و تاریکی مطلق نوری نمیبینم حتی ذره‌ای..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا بدتر از اون میدونی کیان؟؟ کسایی که ی چی بهت نمیاد میپوشی میگن وای چقدر قشنگه همینو بپوش از این به بعد😐😐😐مثلا روزایی که تیپ خفن میزنم مادر شوهرم بد نگام میکنه وقتایی که حال ندارم ی لباس داغون تنمه که جلب توجه نمیکنه میگه همیینو بپوش بهت میاد😐 نمیدونم چرا مردم انقدر فوضول شدن

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون❤🎈

من بشدت متنفرم و اصلا و ابدا نمی پرسم ولی موندم چرا اطرافیان برعکس عمل میکنن

جدا اصلا سؤال نمیکنم در مورد قیمت و پول

حتی مورد داریم طرف میگه تهرانی هستم میگن کجای تهران دقیقا کجاش

خب چرا اگه نیاز باشه خودش تعریف میکنه سؤال چه لزومی داره

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
بدتر از اون ادمایی ان که وقتی قیمت رو میفهمن میگن گرون گرفتی

یا مثلا یه جوری با تعجب نگاه میکنن انگار همچین قیمتی ندیدن😂😂😂

بدتر از اون ادمایی ان که وقتی قیمت رو میفهمن میگن گرون گرفتی

بدتر از اون قیمت مثلا کرم 100تومنه روشم نوشته 100

بعد به هم میگن وای دیروز اینا رو میداد سه تایی 68

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
من بشدت متنفرم و اصلا و ابدا نمی پرسم ولی موندم چرا اطرافیان برعکس عمل میکنن جدا اصلا سؤال نمیکنم د ...

کرایه خونتو هم پیش خودشون حساب میکنن😂😂🤦‍♀️

بدتر از اون قیمت مثلا کرم 100تومنه روشم نوشته 100 بعد به هم میگن وای دیروز اینا رو میداد سه تایی 68

نمیدونم چرا اینطورن یکی از اطرافیان من دقیقا اخلاقش همینه همش به همه میگه واییی چقد گرون گرفتی خب الان طرف چکارکنه بره پسش بده بیاد از شهر تو خرید کنه؟ 

حالا بدتر از اون میدونی کیان؟؟ کسایی که ی چی بهت نمیاد میپوشی میگن وای چقدر قشنگه همینو بپوش از این ...

دلش میخواد به خودت نرسی😂

نمیدونم چرا اینطورن یکی از اطرافیان من دقیقا اخلاقش همینه همش به همه میگه واییی چقد گرون گرفتی خب ال ...

وای از اینا