2789
عنوان

فیلم oldboy رو دیدم

3743 بازدید | 15 پست

راستش نظر خاصی ندارم خیلی معروفه ولی هیچ نکته اخلاقی ندارع فقط میگه بعضی انسان ها میتونن خیلی کثیف باشن 

برادر با خواهر رابطه داره 

دختر با پدر رابطه داره

صد در صد این فیلم اصلا اخلاقی نیست نتونستم فیلم و درک کنم که چرا جرو معروف ترین هاست. بعد تموم شدنش میگی خب که چی؟؟

🇮🇷 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸 🇮🇷گویند علی می‌زده صد وصله به کفشش💔 ای کاش دل خسته ما کفش علی بود🕊️ خدايا...!‌ اگر میدانستم با مرگ من يک دختر در دامان حجاب میرود، حاضر بودم هزاران بار بميرم، تاهزاران دختر در دامان حجاب بروند🧕🏻...#شهید_عبدالحسین_برونسی شهدا میشه برادر نداشته من باشید؟💙.         کی این فراق تمام میشود مهدی(عج) جان؟!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

Oldboy شاهکاره  اگه فیلم باز قهاری باشی به عمقش پی میبری

من خیلی فیلم بازم   به نظرم منظور همونی بود که گفتم بعضی از انسان ها میتونن خیلی کثیف باشن و زندگی تا حد زیادی می‌تونه پوچ باشه البته بازیگراش خیلی خوب بازی کردن

🇮🇷 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸 🇮🇷گویند علی می‌زده صد وصله به کفشش💔 ای کاش دل خسته ما کفش علی بود🕊️ خدايا...!‌ اگر میدانستم با مرگ من يک دختر در دامان حجاب میرود، حاضر بودم هزاران بار بميرم، تاهزاران دختر در دامان حجاب بروند🧕🏻...#شهید_عبدالحسین_برونسی شهدا میشه برادر نداشته من باشید؟💙.         کی این فراق تمام میشود مهدی(عج) جان؟!

Oldboy شاهکاره  اگه فیلم باز قهاری باشی به عمقش پی میبری

من ک ندیدم ولی اگه محتواش همونی باشه ک استارتر میگه واقعا خب ک چی ؟؟؟؟ 

بعضی موقع انسان کاری میکنه ک شیطان هاج و واج میمونه😰

کدومش ؟ کره ایه یا آمریکاییه؟ تعریف کره ایه رو زیاد شنیدم

کره ای   اگه مخالف ویزای تابو شکنی نبین 

من خیلی فیلم بازم   به نظرم منظور همونی بود که گفتم بعضی از انسان ها میتونن خیلی کثیف باشن ...

موضوعش که زیاد موضوع مهمی نبود ولی بازیگرها به شدت خوب بازی کردن 

مخصوصا اون صحنه ای که شخصیت اصلی به پاش میافته و هاپ هاپ میکنه مو به تنم سیخ شد

موضوعش که زیاد موضوع مهمی نبود ولی بازیگرها به شدت خوب بازی کردن  مخصوصا اون صحنه ای که شخصیت ...

اره موضوع خیلی غیر اخلاقی داشت ولی بازی بازیگر ها خوب بودن 

به نظرم نشون میداد انسان تا چه حد می‌تونه کثیف باشه و به پوچی برسه. 

من ک ندیدم ولی اگه محتواش همونی باشه ک استارتر میگه واقعا خب ک چی ؟؟؟؟  بعضی موقع انسان کاری م ...

خب منظورش همون بود پوچی رسیدن و کثیف شدن 

انسان همیشه تو آشپزخونه غذا میخوره ولی نمیشه انکار کرد کسی تاحالا تو توالت غذا نخورده میخواست بگه از انسان کارهای خیلی کثیف و غیر ممکن احتمال داره سر بزنه

من ک ندیدم ولی اگه محتواش همونی باشه ک استارتر میگه واقعا خب ک چی ؟؟؟؟  بعضی موقع انسان کاری م ...

یه فیلم به دوبخش فرم و محتوا تقسیم میشه

درسته محتوای جذابی نداشت ولی فرم فوق العاده ای داشت