2777
2789
عنوان

ازدواج داداشم

198 بازدید | 12 پست

داداشم از نوجوونی دوست دختر داشتع جوری که مامان بابام خبر نداشتن چون خیلی زرنگ بود و روابط پنهانی زیادی داشت

فقط من خبر داشتم چیکارا میکنه و کجا میره و...

حالا میخواد ازدواج کنه و گیر داده که به دوست صمیمی من ازدواج کنه و به من میگه که باهاش حرف بزنم

این دوست من از بچگی باهاش بودم و خیلی نزدیک بودم بهش هیچ وقت دوست پسر نداشته و خیلی پاکه چادریم هس

الان من از یه طرف خوشحالم اگه دوستم زنداداشم بشه ولی خب عذاب وجدان دارم که ازش پنهون کنم داداشم چقد دوست دختر داشتع😐

..نسیم زلف تو گر بگذرد به تربت حافظ ز خاک کالبدش صدهزار لاله برآید

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اگه واقعا داداشت میخوادش چ اشکالی داره 

دختر قشنگم🥰تو همه وجود منی وقتی نگاه اون چشمای مشکی و فندقی جذابت میکنم یه حسی تو دلم به وجود میاد که انگار دنیا تو مشت منه...خداروشکر میکنم که بعد کلی انتظار یه دخمل خشگل و ناااازی مثل تو به من هدیه کرد💜

به نظر من که آدم یکیو میخواد یک مدت باهاش هست اخلاقش دستش میاد میبینه با هم نمی‌سازند کات می‌کنند هر چی باشه  بهتر از طلاقه دلیل نمیشه آدم با اولین آدمی باشه که باهاش آشنا میشه 

فقط این درنظر بگیر نیتت نسبت به مردم هرطور باشه خداهم همون برات میخواد صرف علاقت به دوستت بدبختش نکن بهش بگو داداشم از اول اینطوری بوده ولی الانش نمیدونم

در این گه گه کُه کَه کَه کُه ناگه واز این حرفا....
خب بهش بگو شاید اوکی باشه  ولی بهش بگو حتما که خلاصه با دختر حرف زده در گذشته

نه مطمئنم اگه راستشو بگم قبول نمیکنه 

..نسیم زلف تو گر بگذرد به تربت حافظ ز خاک کالبدش صدهزار لاله برآید
به نظر من که آدم یکیو میخواد یک مدت باهاش هست اخلاقش دستش میاد میبینه با هم نمی‌سازند کات می‌کنند هر ...

بعضیا تنوع طلبن مثلا من یه پسر عمو دارم همزمان با ۵تا دختر هست خب مطمینن روی ۵تاشون واسه ازدواج فکر نمیکنه صرفا برای لذت خب این ادم بعدا که ازدواج کردم احتما نتونه به زنش تنها قانع باشه

در این گه گه کُه کَه کَه کُه ناگه واز این حرفا....