2777
2789

من اسمالم😐

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من اسمالم😐

خوش به حالت.من ایکس لارجم

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

خوش به حالت.من ایکس لارجم

🤣🤣🤣

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

من نمیدونم چرا به مسخره بازی میگیرید

عزیزم یسریا دارن ولی علنا نمیگن

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

خب سوال دارم چجوری پیداشون کنم

از همین حس ششمیا بپرس ، اگر مشخصات و ماه تولد درست گفتن به بقیش میتونی اعتماد کنی 

تو پی وی یه نفر به من گفت موکل داره ولی ترکید 

حس ششما هم یه درصد درست میگن

نمیشناسم حس ششم

من یه نفر میشناسم شاید تگ کنم ناراحت بشه ،برای من تقریبا درست گفت 

ایدیشو میدم بهش درخواست دوستی بده