ziba_zibaei مدیر استارتر عضویت: 1402/11/04 تعداد پست: 3963 عنوان همهی مادرها بیان😭😭😭😭😭 377 بازدید | 33 پست بچهها را کتک نزنید من اینقدر توبچگی کتک خوردم که توسن خیلی کم لرزش دست گرفتم،الان اعصابم خیلی ضعیفه،وقتی به اون دوران فکرمیکنم،لرزش دستام خیلی شدیدمیشه 1402/12/25 | 18:43 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sarammmmmm عضویت: 1398/09/14 تعداد پست: 23671 زمان قدیم میزدن، الان دیگه کسی کتک نمیزنه بچه رو، من اینقدر کتک خوردم، خواهرامم همینطور، هیچی مونم نشده، سخت نگیر
ziba_zibaei مدیر استارتر عضویت: 1402/11/04 تعداد پست: 3963 زمان قدیم میزدن، الان دیگه کسی کتک نمیزنه بچه رو، من اینقدر کتک خوردم، خواهرامم همینطور، هیچی مونم ن ... شما منو نمیشناسی نمیدونی چه بلایی سراعصابم اومد
baranm70 عضویت: 1402/09/22 تعداد پست: 4503 باید گفت الکی نزنید چون بعضی از کتک ها برای بچه فواید داره مثلا دزدی نمیکنه زمان ثابت کرده همتونو...
sarammmmmm عضویت: 1398/09/14 تعداد پست: 23671 شما منو نمیشناسی نمیدونی چه بلایی سراعصابم اومد إن شاءالله خدا کمکت کنه عزیزم
گیسوم_ناز عضویت: 1402/08/25 تعداد پست: 9327 زمان قدیم میزدن، الان دیگه کسی کتک نمیزنه بچه رو، من اینقدر کتک خوردم، خواهرامم همینطور، هیچی مونم ن ... 😂😂😂خندم گرف شوهرمم خیلی کتک خورد الان پسرمم میزنه میگه پدرمم اینقد منوکتک نزد نسل سوخته شدیمهم پدر مادر کتکمیزنن هم بچه🤣
sarammmmmm عضویت: 1398/09/14 تعداد پست: 23671 😂😂😂خندم گرف شوهرمم خیلی کتک خورد الان پسرمم میزنه میگه پدرمم اینقد منوکتک نزد نسل سوخته شدیمهم ... آره واقعا، منم الان از بچم کتک میخورم کوچیکه 2 سالشه ولی من کلا همه اطرافیانم توی بچگی حسااااابی کتک خوردن، زمان قدیم اینجوری بودمثلا نمره کم میگرفتیم معلم میزدمون میومدیم میگفتیم مادرمم جدا میزدمون، الان معلم جرأت نداره به بچه دست بزنه
اسکوبی_دوو عضویت: 1402/06/19 تعداد پست: 8597 الان مادرها بیشترسشون آگاه هستن، کتک نمیزنن، من حتی کم پیش میاد با دخترم تندی کنم، نزدیک پنج سالشه خیلی هم مودب و خانومه، در هر صورت تاپیکت خوب و بجا بود، اونایی که کتک میزنن بدونن عوارضش در بزرگسالی هم نمایان میشه بازم اومدم 🕊🕊🕊🕊
ziba_zibaei مدیر استارتر عضویت: 1402/11/04 تعداد پست: 3963 الان مادرها بیشترس شون آگاه هستن، کتک نمیزنن، من حتی کم پیش میاد با دخترم تندی کنم، نزدیک پنج سالشه ... کاش مادرم نمیذاشت کتک بخورم مگه مادرنیست؟چطور کتک خوردن منومیدیدوخوشحالبود؟
اسکوبی_دوو عضویت: 1402/06/19 تعداد پست: 8597 کاش مادرم نمیذاشت کتک بخورم مگه مادرنیست؟چطور کتک خوردن منومیدیدوخوشحالبود؟ عزیزم💔شاید اطلاعاتشون کم بود ، از رو ندونستن این کارو میکردن، نمیتونی فراموش کنی؟چند سالته؟ بازم اومدم 🕊🕊🕊🕊
ziba_zibaei مدیر استارتر عضویت: 1402/11/04 تعداد پست: 3963 عزیزم💔 شاید اطلاعاتشون کم بود ، از رو ندونستن این کارو میکردن، نمیتونی فراموش کنی؟چند سالته؟ من باوجدانش کاردارم نه اطلاعاتش این کار از ندونستن نیست از سنگ دل بودنه نه نمیتونم ۲۵
اسکوبی_دوو عضویت: 1402/06/19 تعداد پست: 8597 من باوجدانش کاردارم نه اطلاعاتش این کار از ندونستن نیست از سنگ دل بودنه نه نمیتونم ۲۵ چی بگم عزیزم، برات ناراحت شدم، امیدوارم تو زندگیت انقدر موفق باشی و آرامش برسی و روزای بد بچگیتو فراموش کنی بازم اومدم 🕊🕊🕊🕊
ziba_zibaei مدیر استارتر عضویت: 1402/11/04 تعداد پست: 3963 چی بگم عزیزم، برات ناراحت شدم، امیدوارم تو زندگیت انقدر موفق باشی و آرامش برسی و روزای بد بچگیتو فرا ... هر موقع مادرمومیبینم یاد سنگ دل بودن اون زمانش میوفتم نمیدونی چی کشیدم