2777
2789
عنوان

همه‌ی مادرها بیان😭😭😭😭😭

377 بازدید | 33 پست

بچه‌ها را کتک نزنید 

من اینقدر توبچگی کتک خوردم که توسن خیلی کم لرزش دست گرفتم،الان اعصابم خیلی ضعیفه،وقتی به اون دوران فکرمیکنم،لرزش دستام خیلی شدیدمیشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زمان قدیم میزدن، الان دیگه کسی کتک نمیزنه بچه رو، من اینقدر کتک خوردم، خواهرامم همینطور، هیچی مونم ن ...

😂😂😂خندم گرف شوهرمم خیلی کتک خورد الان پسرمم میزنه میگه پدرمم اینقد منو‌کتک نزد نسل سوخته شدیم‌هم پدر مادر کتک‌میزنن هم بچه🤣

😂😂😂خندم گرف شوهرمم خیلی کتک خورد الان پسرمم میزنه میگه پدرمم اینقد منو‌کتک نزد نسل سوخته شدیم‌هم ...

آره واقعا، منم الان از بچم کتک میخورم کوچیکه 2 سالشه 

ولی من کلا همه اطرافیانم توی بچگی حسااااابی کتک خوردن، زمان قدیم اینجوری بود

مثلا نمره کم می‌گرفتیم معلم میزدمون میومدیم می‌گفتیم مادرمم جدا میزدمون، الان معلم جرأت نداره به بچه دست بزنه

الان مادرها بیشترس

شون آگاه هستن، کتک نمیزنن، من حتی کم پیش میاد با دخترم تندی کنم، نزدیک پنج سالشه خیلی هم مودب و خانومه، در هر صورت تاپیکت خوب و بجا بود، اونایی که کتک میزنن بدونن عوارضش در بزرگسالی هم نمایان میشه

بازم اومدم  🕊🕊🕊🕊
الان مادرها بیشترس شون آگاه هستن، کتک نمیزنن، من حتی کم پیش میاد با دخترم تندی کنم، نزدیک پنج سالشه ...

کاش مادرم نمیذاشت‌ کتک بخورم 

مگه مادرنیست؟چطور کتک خوردن منومیدیدوخوشحال‌بود؟

کاش مادرم نمیذاشت‌ کتک بخورم  مگه مادرنیست؟چطور کتک خوردن منومیدیدوخوشحال‌بود؟

عزیزم💔

شاید اطلاعاتشون کم بود ، از رو ندونستن این کارو میکردن، نمیتونی فراموش کنی؟چند سالته؟

بازم اومدم  🕊🕊🕊🕊
عزیزم💔 شاید اطلاعاتشون کم بود ، از رو ندونستن این کارو میکردن، نمیتونی فراموش کنی؟چند سالته؟

من باوجدانش کاردارم نه اطلاعاتش 

این کار از ندونستن نیست از سنگ دل بودنه 

نه نمیتونم ۲۵

من باوجدانش کاردارم نه اطلاعاتش  این کار از ندونستن نیست از سنگ دل بودنه  نه نمیتونم ۲۵

چی بگم عزیزم، برات ناراحت شدم، امیدوارم تو زندگیت انقدر موفق باشی و آرامش برسی و روزای بد بچگیتو فراموش کنی

بازم اومدم  🕊🕊🕊🕊
چی بگم عزیزم، برات ناراحت شدم، امیدوارم تو زندگیت انقدر موفق باشی و آرامش برسی و روزای بد بچگیتو فرا ...

هر موقع مادرمومیبینم یاد سنگ دل بودن اون زمانش میوفتم نمیدونی چی کشیدم