بعضی وقتا دلم نمیخواد بیزون شال بزارم حتی و بعضی وقتا مث الاان دلم میخواد هیچ موییم بیرون نباشه😂😭 ولی حس میکنم خیلی زشت میشم پشیمون میشم چیکا کنم از کجا بفهمم خود واقعیم چیه؟؟؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم یه مدت این فازو داشتم خدا رو شکر از اون دوران گذر کردم😂
مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) ه😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/
آدما طی زمان هی افکارشون تغییر میکنه ببین ته دلت چی میخواد من خودم از بیست سالگی تا الان چند مدل پوششم تغییر کرده
۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت