2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۵ هزار تومان به نیت سلامتی بچت بذار لای قرآن  چند روز بعد بذار صدقات خیلی جواب میده 

خداوندا هر کسی بچه نداره ودلش بچه میخواد هر چه زودتر دلشو شاد کن بچه دار بشه و همه ی کودکان رو در پناه خودت خوشبخت و عاقبت بخير بگردان انشاالله هر چه زودتر جنگ در غزه پایان بپذیرد و کودکان غزه نجات پیدا کنند از این جنگ وحشیانه😔💕
میشه تاپیک اولمو گزارش بزنید  دوسپسر دیوانه ام شک کرده ب خدا میکوشتممم ترووووخدا

یاد نگرفتی تو تاپیک دیگران نیای اینارو بگی؟گزارش زدم برات

خدایا میسپارم به خودت کمکم کن🙏🏻✨
یاد نگرفتی تو تاپیک دیگران نیای اینارو بگی؟گزارش زدم برات

منم باردارم لکه بینی داشتم و درد خیلی نگران بودم هر روز آیه الکرسی میخونم برای سلامتیش، صدقه میدم و میسپارمش به خدا. 

الان ۲۵ هفته هستم وضعیتم بهتره شکر خدا.  

من درد شدید داشتمدازهفته ۲۳ کشت ادرار دادم عفونت هم نداشتم دکتر گفت چیزی نمیخواد بخوری یه دکتر دیگه سفیکسیم داد اینقدر دردم شدید بود انتی بیوتیک رو  خوردم دردم خیلی کمتر شد تا ۸ماهگی ۳دوره انتی بیوتیک خوردم درصورتیکه تو آزمایش عفونت ادرار نشون نمی‌داد خلاصه ۸ماهگی کیسه آبم ترکید شکرخدا بخیر گذشت خودم احساس میکنم عفونت پنهان داشتم چون یکی از دلایل پارگی کیسه اب عفونت 

جفتم یکم پایینه کلا از اول دردم داره بی دلیل

عزیزم بارداری کلا سخته منم اوایل جفتم پایین بود درد واژن هم دارم وزنم روز به روز بالا میره تا۴ماهگی اکثرا سردردداشتم وحشتناک الانم کمردرد وپا درد ولکن من نیست خسته ام نمیدونم چیکارکنم فقط بسپاربخدا انشالله خدا حافظ نی نی هامون باشه

خدایا خودت کمک کن