park_shin_he مدیر عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 8425 عنوان خریدن دکه | مشاهده متن کامل بحث + 871 بازدید | 19 پست به نظرتون خوبه خریدن دکه خونمونو بفروشیم بدیم دکه البته جای خوبیه ولی میگم مشکلی نداره دکه ممکنه شهرداری بعدن دکه رو پس بگیره و اگر اینطور بشه تکلیف صاحب دکه چی میشه پولشو میدن؟؟؟کلا خوبه؟؟؟ زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞 1402/12/25 | 16:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترمهرماهی74 عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 7769 نمیخوایم بریم توش اونم میخوایم بدیم اجاره ولی خب درآمد اجارش خیلی بیشتر از خونه است بنظرم کاردرستی نیست عزیزم بازم نظر خودتون مهمه
park_shin_he مدیر استارتر عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 8425 خونه رو بفروشی دکه بخری خاک تو سر من چرا این تاپیکو دادمممم فکر کنم از درآمد بعضی دکه ها خبر ندارین زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞
الماس۶ عضویت: 1402/11/10 تعداد پست: 1293 فکر کنم از درآمد بعضی دکه ها خبر ندارین عزیزم درآمد دکه به مویی بندهیدفه یچبزی. میشه مثلا رقیب خاصی بیاد ور دلت یا اون منطقه مثلا جاده روش قطع شه یادخیلی مورد دیگههمه اینا باعث میشه اون دکه بی ارزش شه
شکیبازندگی عضویت: 1402/09/23 تعداد پست: 9790 فکر کنم از درآمد بعضی دکه ها خبر ندارین عزیزم شمادکه خریدین ؟؟؟ برای درست شدن زندگیم صلوات می فرستی ❤️❤️❤️
park_shin_he مدیر استارتر عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 8425 عزیزم شمادکه خریدین ؟؟؟ نه زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞