park_shin_he مدیر استارتر عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 8425 عنوان خریدن دکه 871 بازدید | 19 پست به نظرتون خوبه خریدن دکه خونمونو بفروشیم بدیم دکه البته جای خوبیه ولی میگم مشکلی نداره دکه ممکنه شهرداری بعدن دکه رو پس بگیره و اگر اینطور بشه تکلیف صاحب دکه چی میشه پولشو میدن؟؟؟کلا خوبه؟؟؟ زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞 1402/12/25 | 16:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیلوفرخانوووم۵ عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 18343 ن بابا مگه دیونه ای خونتو بفروشی قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑
park_shin_he مدیر استارتر عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 8425 ن بابا مگه دیونه ای خونتو بفروشی چرا؟؟یه آپارتمانه که اجاره هست ولی دکه میگن درآمدش خوبه نمی دونن والا زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞
دخمل_بور عضویت: 1402/11/05 تعداد پست: 7306 خونه رو بفروشی دکه بخریخاک تو سر من چرا این تاپیکو دادمممم
نسییییممممم عضویت: 1402/09/20 تعداد پست: 701 اگ مغازه بود ارزش داشت ،دکه ارزش نداره وقتی نه زمینی داره نه از آینده اش مطمئنی
الماس۶ عضویت: 1402/11/10 تعداد پست: 1293 دکه. مگه قیمتش چندهبعدم فگ کردی میشه با پول فروش از دکه خونه خرید؟
nazaninzahra79 عضویت: 1392/11/04 تعداد پست: 87536 مگه چقدر درامدشه دکه لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.
فری۱۰ عضویت: 1402/08/07 تعداد پست: 301 تو این دوره و زمونه به هیچ وجه خونه نفروش مگر اینکه چند میلیارد داشته باشی بزاری روش🤌🏻 فرنازشونمم از بوشهر
نیلوفرخانوووم۵ عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 18343 چرا؟؟ یه آپارتمانه که اجاره هست ولی دکه میگن درآمدش خوبه نمی دونن والا اها فک کردم خونه ای خودت توش نشستی منظورته .. اگر اینطوره عالیه قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑
park_shin_he مدیر استارتر عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 8425 دکه. مگه قیمتش چنده بعدم فگ کردی میشه با پول فروش از دکه خونه خرید؟ چند میلیاردهالبته خب به جاش هم بستگی داره بعضی جاها ارزونه زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞
park_shin_he مدیر استارتر عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 8425 خونه رو بدی دکه؟نه ,بجاش اجاره کنید نمیخوایم بریم توش اونم میخوایم بدیم اجاره ولی خب درآمد اجارش خیلی بیشتر از خونه است زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞
park_shin_he مدیر استارتر عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 8425 مگه چقدر درامدشه دکه درآمدش خوبه زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞